Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha combra edzek konditeremben...

Ha combra edzek konditeremben attól vastagabb lesz? Mert én inkább karcsúsodni szeretnék.

Figyelt kérdés

Aki ott van a konditeremben csajszi (segít nekem meg minden) és főleg combra szeretnék gyakorlatokat végezni. Nem vagyok túlsúlyos, 48 kg, de semmi izom, ami van zsír az a combon meg fenéken (körte alkat miatt) és ezeket a kritikus területeket szeretném karcsúsítani. De félek, hogyha edzek rá, akkor inkább vastagabb lesz (izmosabb, erősebb)

De persze nem vagyok tájékozott ebben a dologban ezért érdekelne hozzáértőbb emberek véleménye :)

2012. máj. 22. 21:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmetlen lett a kérdés első fele, szóval a csajszi mutatta a combra való gépek használatát :)
2012. máj. 22. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Hány centi vagy ehhez a 48 pehelysúlyodhoz? És te még ezen vékonyítani akarsz?

Amúgy az izmos comb abszolút nem lesz hátrány a férfiaknál, megsúgom...

2012. máj. 22. 21:55
 3/5 A kérdező kommentje:
165 cm magas vagyok és 53 cm comb (körméret) :)
2012. máj. 22. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

az étrendedtől függ,hogy mi fog történni terhelés hatására.

mindenesetre egyél több fehérjét,mert ha 48 kilóval zsíros vagy,akkor valszeg szénhidráton élhetsz.

fehérje-hús,tojás,túró,fehérje turmix.

2012. máj. 23. 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:

ja igen.

combra meg a legjobb gyakorlat a guggolás szabad súllyal.

nem kell hozzá mindenféle gépezet.

főleg nem a combtávolító-közelítő gép.

azokat soha ne csináld,mert időpocsékolás.

2012. máj. 23. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!