Hogyan legyek hires tancos?
Jó nagy szerencse, jó időben legyél jó hellyen.
Jó kapcsolatok, és tudj segget nyalni.
A tánc tudás kevés, mert akár mennyire is királynak érzed magadat, akár milyen tehetséges is vagy, biztos hogy lesz mindig legalább 1 másik táncos, aki jobb mint te, vagy legalábbis hasonlóan jó mint te!
Tapasztalat....
+ az amit az első írt.
Időközben meg majd derüljön ki, hogy az énekléshez, szinészkedéshez is van tehetséged.
Lehetőleg legyél fiatal szép, izmos és hajlékony.
Nah, ez szuper, akkor már csak a belső tulajdonságok hiányoznak hozzá:D
Nálunk még abba is bele kötöttek, hogy ki milyen ember...
Stomp Dániel Nagyon szepen koszonom meg1x ! :))
Hidd el ha nem tancolnek jol anyucikam mar reg elmondta volna h hagyjam az egeszet a francba(mar elnezest a kifejezesert) ezen kivul szuleim,barataim is neznek filmeket , amikben tancolnak es nem is kicsit, akkor gondolod nem mondanak nekem h hagyjam az egeszet ha nem lenne tehetsegem hozza , ha ismerned anyucikam akkor tudnad O az aki tenyleg mindent a szemedbe mondd, ugh reg elmondta volna ha nem igy lenne..es a tobbiekkel igy szinten , raadasul tancolni is jartam es ott is egyhangu volt a velemeny (amugy teljesen egyedul tanultam tancolni en es a tv a tancos filmek az internet es sok gyakorlas ezert is irom h nem vagyok az aki csak a csipojet tudja razogatni !! De azert koszi..
*Glissade* :) ... Ha szabad erdeklodnom akkor honnan van ilyen sok tapasztalatod , tancolsz valahol v esetleg vmi komolyabb ? :) Koszii ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!