Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyek hires tancos?

Duffyyd kérdése:

Hogyan legyek hires tancos?

Figyelt kérdés
Szerintem es sok mas ember szerint is tehetseges vagyok...Es most itt nem a benazasra gondolok...Elore is koszii a valaszokat. :)

2012. máj. 20. 23:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy azt az időt is, ami e kérdés feltevéséhez kell, gyakorlásra szánod. Rengeteg áldozat és gyakorlás.
2012. máj. 21. 00:24
 2/19 *Glissade* ***** válasza:
100%

Jó nagy szerencse, jó időben legyél jó hellyen.

Jó kapcsolatok, és tudj segget nyalni.

A tánc tudás kevés, mert akár mennyire is királynak érzed magadat, akár milyen tehetséges is vagy, biztos hogy lesz mindig legalább 1 másik táncos, aki jobb mint te, vagy legalábbis hasonlóan jó mint te!

Tapasztalat....

2012. máj. 21. 00:51
 3/19 *Glissade* ***** válasza:

+ az amit az első írt.

Időközben meg majd derüljön ki, hogy az énekléshez, szinészkedéshez is van tehetséged.

Lehetőleg legyél fiatal szép, izmos és hajlékony.

2012. máj. 21. 00:56
 4/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat , mindegyikotoknek nagyon igaza van :) Ezek kozul majdnem mindegyik megvan...kiveve az izmokat(ez meg fejlesztheto)es a tehetseget az enekleshez(ebben szerintem tenyleg nem vagyok jo,hanyagoljuk. :DD) viszont nagyon hajlekony vagyok es szineszkedeshez is van tehetsegem, fiatalnak fiatal vagyok 16 eves, onteltseg lenne azt allitani h szep vagyok, de nem is vagyok vmi csunya. :DD Tenyleg koszii a valaszokat. :)
2012. máj. 21. 10:21
 5/19 anonim ***** válasza:
Szívesen! Sok sikert kívánunk!
2012. máj. 21. 14:52
 6/19 anonim ***** válasza:
sok ember szerint... Anyuci, rokonok, barátok nem számítanak...
2012. máj. 21. 16:02
 7/19 *Glissade* ***** válasza:

Nah, ez szuper, akkor már csak a belső tulajdonságok hiányoznak hozzá:D

Nálunk még abba is bele kötöttek, hogy ki milyen ember...

2012. máj. 21. 20:19
 8/19 A kérdező kommentje:

Stomp Dániel Nagyon szepen koszonom meg1x ! :))

Hidd el ha nem tancolnek jol anyucikam mar reg elmondta volna h hagyjam az egeszet a francba(mar elnezest a kifejezesert) ezen kivul szuleim,barataim is neznek filmeket , amikben tancolnak es nem is kicsit, akkor gondolod nem mondanak nekem h hagyjam az egeszet ha nem lenne tehetsegem hozza , ha ismerned anyucikam akkor tudnad O az aki tenyleg mindent a szemedbe mondd, ugh reg elmondta volna ha nem igy lenne..es a tobbiekkel igy szinten , raadasul tancolni is jartam es ott is egyhangu volt a velemeny (amugy teljesen egyedul tanultam tancolni en es a tv a tancos filmek az internet es sok gyakorlas ezert is irom h nem vagyok az aki csak a csipojet tudja razogatni !! De azert koszi..

*Glissade* :) ... Ha szabad erdeklodnom akkor honnan van ilyen sok tapasztalatod , tancolsz valahol v esetleg vmi komolyabb ? :) Koszii ! :)

2012. máj. 21. 22:32
 9/19 anonim ***** válasza:
szerintem "ápolj jó kapcsolatot" minél több híres koreográfussal, rendezővel.
2012. máj. 22. 00:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó fontos pontot emelt ki. Sajnos olyan a világ, hogy még ha tehetségesebb és képzettebb vagy mindenki másnál, kapcsolatok nélkül akkor sem tudsz érvényesülni. Tehát építsd a kapcsolataidat, és gyakorolj jól minél többet!
2012. máj. 22. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!