Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy genetikai...

Lehetséges, hogy genetikai csoda vagyok?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy rendszeresen edzek és most jön egy óriási DE.DE önpusztító életet élek mellette,elég durván 3-4naponta be.baszok,naponta egy-két spangli,sőt bulikban még egyéb dolgok is szóba jönnek:Dviszont mellette edzek rendesen és fejlődők!erre van valami magyarázat?:D(azonkívül hogy egy hül.ye fsz vagyok stb:D?)
2012. máj. 19. 23:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja ilyenkor már számít is ha azokat csinálod tényleg amiket leírtál...
2012. máj. 20. 01:21
 12/16 A kérdező kommentje:
ja de attól félek
2012. máj. 20. 01:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Ok. Nekem mindegy.
2012. máj. 20. 01:25
 14/16 A kérdező kommentje:
most nézd pont ezért mert ennyi hulyeséget csináélok és még azzal is szét.sznám magam az már tényleg elég sok lenne:D
2012. máj. 20. 01:28
 15/16 anonim ***** válasza:

napi 1ex 3-4héten keresztül és karból vesztesz 5centit a súlyodból meg 10kgot:D (Tapasztalat)

Spangli meg csak jót tesz mivel többet eszel mint amennyit valójában akarsz:D

Piával állj le és nem az edzés miatt hanem a májad miatt+ nem is értem aki füves (napi min 1 cigi) az általában rájön a dolgokra és nem edz + utálja az alkoholistákat.

A csoda az hogy te nem shhoz is egy hüly.e f.a,sz vagy hogy erre rájöjj.

2012. máj. 20. 06:34
 16/16 A kérdező kommentje:
aki füves mér ne edzhetne?énis rájöttem sok mindenre az a sok évi spanglizás el tudja gondolkodtatni az embert világi dolgokon,amúgy én sem szeretem az alkoholistákat,de piázni azért jó,főleg ha rávágsz egy két spanglit:D:D
2012. máj. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!