Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek vannak genetikai...

Szerintetek vannak genetikai korlátai annak, hogy valaki mennyire tud izmos/erős lenni, vagy pl. jól futni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 21:58
 1/7 Zakathol ***** válasza:

Persze hogy nincs. Mindenki képes akár végtelennel is futni, ha eléggé akarja és/vagy sokat gyakorol.

Chuck Norrisról meg ugye nem is kell beszélnem...

2012. márc. 26. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát a futásban nem nagyon hinném , de igen a testépítésben közre játszik hogy ki mennyire hajlamos a növésre, hízásra, izmosodásra... :)
2012. márc. 26. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi sem akadály. Csak azon múlik mennyire tudod kitolni az állóképességeid határát.
2012. márc. 26. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi van???? Ha ez így van, akkor az atlétika történetében miért csak 2 fehér futotta 10 másodperc alatt a 100 métert? Hogyne lennének genetikai korlátok, ezek határozzák meg a vörös -(lassan összehúzódó) és a fehér (gyorsan összehúzódó) izomrostok számát. Igaz, hogy a hosszútávfutáson sokat tud javítani az ember kitartó és kemény edzéssel, de a sprinternek születni kell.
2012. márc. 27. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Pontosan. Tipikus sprinter vagyok. Már hat évesen is lehagytam még a fiúkat is futóversenyben, lány létemre, pedig még kicsi is vagyok. (Az viszont igaz, hogy világéletemben sportoltam, úsztam, táncoltam, tornáztam, stb.)

Viszont egy hosszútávfutó versenyen meghalnék... hiába vagyok jó kondiban, mikor kb. 10 perce futok, úgy érzem, hülyeség az egész, és inkább visszafordulok. :D Viszont ha van mellettem valaki, akit lehagyhatok, az tökre felpörget.

2012. márc. 27. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Magyarán szólva sokat számít a genetika. Valaki nulla mozgással is vékony, mint a vonatfütty, és nekem is volt olyan osztálytársam a gimiben, aki mindenféle edzés nélkül néha nekiállt, és simán lefutott 10-20 km-ket. A párom pl. két hét gyúrástól úgy néz már ki, mintha évek óta ezt csinálná.
2012. márc. 27. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
az meg hihető:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2HÉT GYÚRÁSTÓL borogass atyám!!!:D
2012. máj. 12. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!