Rubint Reka 20perc popsi, comb, es has gyakorlatainal a comb reszhez szukseges egy gumikotel es egy steppad. Ezeknelkul is hatasos lehet a torna?
Sziasztok!a 2. válaszolónak szeretném írni,tényleg csak jó szándékból,segítségképpen!A step padot ne helyettesítsd párnával,kemény valamire szabad ráállni,(és úgy hogy a boka mindig lennt legyen ha mondjuk térd húzást is csinálsz.)Meg baleset veszélyes.Pl. lépcsőfokra is rá lehet állni,ha van rá lehetőség.
De inkább csak a talajon,amíg nincs step padod. :-) :-)
A gumikötél nem kötelező,anélkül is hatásos,ha nincs bokasúly,akkor is.De nem egy nagy összeg a g. kötél,már én is nézelődtem utána.Találtam is egy helyet,asszem 2000 ft. körül van.De hatásos minden nélkül is.Én 6 évig csináltam.Most elkezdtem újra pár év kihagyás után.Rékára tornázom,szerintem nagyon jó!!!!Hajrá!!!Én heti négyszer aerobicoztam régen,ehettem bármit,nem híztam egy dekát sem . Sok kitartást kívánok neked!!!!!!!!!!!!!
Jaaj, ezt a Norbi Update-et ki veszi be...
Amúgy Réka nagyon jó edző, én is gumikötél nélkül csinálom (mert nincs:D). Hidd el hatásos lesz az a része is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!