Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rubint Reka 20perc popsi,...

Rubint Reka 20perc popsi, comb, es has gyakorlatainal a comb reszhez szukseges egy gumikotel es egy steppad. Ezeknelkul is hatasos lehet a torna?

Figyelt kérdés
Esetleg a padot mivel tudnam potolni?

2012. máj. 17. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja,de jobban jársz, ha nem Rékázol. Beszéli a hülyeségeket,hogy minden nap ennyi edzés annyi update kajával... A sikersztorik nagy része nagyon kövér emberekről szól. A nagyon kövér embernek jó ez, plusz könnyebben is fogynak... én egy hónap után legyengültem,mert nem bírták az izmaim a tápanyaghiányt és folyamatos roncsolást. Aztán testépítő-fitness lapokat bújtam,ráálltam a napi 5x étkezésre és minden másnapi edzésre. 3 nap után kezded érezni. Az edzések elemeit lesd el Rékától,de nagyon monoton,meg fogod unni, szóval inkább motivációs videót nézz,miközben tornázol és váltogasd az izomcsoportokra végzett műveleteket kis ismétlésszámokkal,ahogy élvezetes számodra. Hatni is fog, valamint éhes sem leszel. Nézegess testépítő honlapokat! Hajrá!
2012. máj. 17. 21:01
 2/6 anonim válasza:
100%
Én gumikötél nélkül szoktam csinálni, így is elég fájdalmas. A steppadot két párnával helyettesítem:D Emellett ugyanúgy eszek, ahogy Réka előtt, mégis sokkal vékonyabb lett a combom (csak formázni szeretnék, nem fogyni), bár szerintem egyéntől függ, van aki gyorsan, van aki lassan fogy. Engem nem zavar, hogy mondja közben az update kajás hülyeségeit, semmi pénzért nem mondanék le a "normális" kosztról, eszembe se jutott soha:D
2012. máj. 26. 13:18
 3/6 anonim válasza:

Sziasztok!a 2. válaszolónak szeretném írni,tényleg csak jó szándékból,segítségképpen!A step padot ne helyettesítsd párnával,kemény valamire szabad ráállni,(és úgy hogy a boka mindig lennt legyen ha mondjuk térd húzást is csinálsz.)Meg baleset veszélyes.Pl. lépcsőfokra is rá lehet állni,ha van rá lehetőség.

De inkább csak a talajon,amíg nincs step padod. :-) :-)

A gumikötél nem kötelező,anélkül is hatásos,ha nincs bokasúly,akkor is.De nem egy nagy összeg a g. kötél,már én is nézelődtem utána.Találtam is egy helyet,asszem 2000 ft. körül van.De hatásos minden nélkül is.Én 6 évig csináltam.Most elkezdtem újra pár év kihagyás után.Rékára tornázom,szerintem nagyon jó!!!!Hajrá!!!Én heti négyszer aerobicoztam régen,ehettem bármit,nem híztam egy dekát sem . Sok kitartást kívánok neked!!!!!!!!!!!!!

2012. máj. 28. 15:57
 4/6 anonim válasza:
Első válaszolónak:A Norbi updateban azt hiszem vannak kódok,ami szerint melyiket egyed!!!!!1-es pl. 2-es.Fogyni akarsz vagy csak szinten tartani a súlyod.Azokat kell enni.
2012. máj. 28. 16:00
 5/6 anonim válasza:

Jaaj, ezt a Norbi Update-et ki veszi be...

Amúgy Réka nagyon jó edző, én is gumikötél nélkül csinálom (mert nincs:D). Hidd el hatásos lesz az a része is.

2012. jún. 1. 21:42
 6/6 anonim válasza:
Az első válaszoló írt az Update kajáról,csak arra reagáltam.!
2012. jún. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!