Izomlázra valami gyros és hatásos módszer?
Új ezdő van a konditeremben. ahova járok, és tegnap mutatott pár új lábgyakorlatot. Alapból súlyokkal kezdtünk, mert már járok egy ideje. Tegnap este már össze vissza rmeegtek a lábaim, alig tartottak meg..
Erre ma reggel alig tudtam felkelni, nem tudok rendesen menni, csak totyogni, és vicces, de még a wc-re is alig tudok leülni.
Tudom, hogy alapesetben rá kell dolgozni, de ez most nem megy. Bármi más jó praktika rá?
18/L
nem, a gyros nem jó rá :D amúgy grat, hogy edzel lábra is, de tényleg :) és 1 tévhit az, hogy rá kell dolgozni. fucki'n TILOS! vetted?:) nem szabad :) Az izomláz a szokatlanul nagy terhelés miatt jött létre. Az izomban mikroszkopikus szakadások jönnek létre, amik a gyulladás keltő anyagok miatt begyulladnak, és ezért fáj. Namost hogyha te erre rádolgozol, vagy nyújtasz, akkor rontasz a helyzeten. Amikor mozogsz, akkor lehet h. nem érzed annyira a fájdalmat, de ez csak átmeneti megoldás. Izomlázra a forró fürdő meg a sok pihenés jó.
melyik terembe jársz, és hol?
Egy kisvárosban járok, Vas megyében.
Szóval akkor el is felejthetem, hogy holnap edzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!