Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggeli zabpehely mellé...

Reggeli zabpehely mellé milyen viszonylag jó -minőségű- fehérje jöhet szóba?

Figyelt kérdés
A napközbeni étkezéssel nincs gondom, csirke rizzsel (tudom, nem túl változatos, de a lényeg a bevitt tápanyagok mennyiségén és minőségén van...) Elég finnyás vagyok kaja téren, ma reggel próbálkoztam tojásfehérjével... Már az illatától is olyan hányingerem lett hogy csak na... Talán 1 vagy 2 lemenne, de legalább 6, sőt inkább 8 kéne hogy meglegyen a reggeli fehérje adagom. A túrót meg sem említem, világ életemben rosszul voltam még a "szagától" is. Olvasgattam és a szója elég ígéretesnek tűnik (kínaiban ettem már valami szójás cuccot, nekem bejött) Valaki esetleg tudna tanácsot adni hogy mit lenne érdemes? Milyen szójaterméket? Esetleg valami más ami nem kerül sokba? Eléggé szűkös a pénztárcám, szóval valami olyan kéne ami nem szemét, de nem is drága.

2012. máj. 14. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Teljesen szójás cuccot ne vegyél, akkor inkább legyen kevert, pl. power protein.

De ha jó cuccot akarsz, akkor ezeket nézd meg: vpx syngex, myofusion, stilmass 6:3:1 :)

2012. máj. 14. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy nem táp.kiegre van szükségem. Arra sajnos nem futja. Két opció volt: vagy normális kaja és semmi tápkieg, vagy moslék kaja és tápkieg. Én az elsőt választottam. Tudom hogy annyira nem drága egy fehérje, de sajnos nincs rá lehetőségem - még így sem -. Ha lenne, akkor abból vitamint vennék.
2012. máj. 14. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
"rendes" kajával drágábban jössz ki, számold ki. 4kg power protein 10000 Ft, tehát egy 40g-os adag=100 ft Hol jössz ki olcsóbban tojással vagy túróval? :)
2012. máj. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!