Cerberosz kérdése:
Jumbo (zöld) és Kreatin monohidrát mellet melyik lenne a jobb a Bcaa-X vagy az Xpress?
Figyelt kérdés
köszi Szedhetőek eggyüt?2012. máj. 14. 09:45
1/4 Zakathol válasza:
szedhetőek együtt, de én személy szerint fölöslegesnek tartom az aminosavakat tömegelés közben. Azt a pénzt inkább húsra költsd.
2/4 anonim válasza:
Olyan BCAA, amelyikben a Leucin értéket megnövelték, nem egy szénhidrát kupac, és ha az van ráírva, hogy BCAA, akkor nem olcsóbb glutamint és taurint tartalmaz, hogy olcsó árút még drágábban tudjanak eladni.
3/4 anonim válasza:
GreenTea
#2: Szerintem ez egyértelmű. Nem tudom mire írtad.
A BCAA Xpress jobb. A por formájú amino mindig jobban megéri.
4/4 anonim válasza:
#2: Szerintem ez egyértelmű. Nem tudom mire írtad.
például erre a BCAA-ra amit te most megneveztél. Ez egy sima 2:1:1 aeányos BCAA, amit Stillmass esetén 5.700Ft-ért meg tudok venni. Létezik 8:1:1 arányos ami ugye megnövelt leucinnal van. Még ez is Stillmassban jóval olcsóbb, mint amit te megneveztél. Veszek HMB és még olcsóbban kihozom a Megnövelt Leucinos BCAA-t.
Por alakban persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!