Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom "előhívni" xdd...

Janivok kérdése:

Hogyan tudom "előhívni" xdd az eret a bicepszemben?

Figyelt kérdés
3hónapja edzek napi 500fekvőt és mellette úszok heti 2x.És nem dudorodik ki az ér csak látsizk.Mit tudok csinálni h dudorodjon ki?
2012. máj. 11. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:

És ez mért jó neked

baj ha meg kérdezem

2012. máj. 11. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
ettől nem is fog...
2012. máj. 11. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
amíg fölötte van a zsírod, nem fog kidudorodni
2012. máj. 11. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, attól függ mennyi zsír van a karodon.

De ahhoz, hogy egy feltűnő ér látszódjon a bicepszeden, kemény súlyzós edzés szükséges, és nem 1-2 hétig, hanem hónapokig,évekig!

2012. máj. 14. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
vin gardium levi osa csak mond rá a karodra így sikerülhet előhivni az eret
2012. máj. 14. 22:18
 6/8 anonim válasza:
te valami 15 éves kisgyerek lehetsz.:) van oylan ember akinek sosem fog látszani,mert nem szálkás az izomzata. GYúrni kell, és szűálkásítani, szírt égetni, ami az izmaid között van. és akkor látszani fog.DE Hü..e vagy.. nem étem mért jó az neked. Ez olyan mint mikor 6 évesen kopogós cipőt akartam:D
2012. máj. 22. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy a fekvőt hogy csinálod? Csak azért, mert egy időben én is naponta rengeteget csináltam és azt hittem, ettől nagyon erős vagyok, de kiderült, hogy rossz a technikám. Azonkívül nem jó egyből a földön kezdeni a fekvőt, falnál kell kezdeni és egyre csökkenő szögben haladni a föld felé, olyan tempóban, hogy két másodperc legyen a kinyomás, utána rögtön visszaereszteni magad, egy másodpercig megtartani lenn és újra.
2012. máj. 22. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:

alapból, ez a testépítés egy olyan dolog, amihez nem lehet észnélkül hozzáállni. Annakidején én is csak úgy bele akartam vágni, aztán tanácsolták, hogy olvassam el az alapokat, és annyi mindent megtudtam, amire nem is gondoltam volna

napi 500fekvő nemcsakhogy felesleges, de még több rosszat teszel vele mint jót.

2012. máj. 22. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!