1/14 anonim válasza:
nézd meg a válaszokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
2/14 clint válasza:
abszolut jó, kitünő a gyártó és az összetétel is.
3/14 A kérdező kommentje:
Bocs de nem fogom végig nézni az összes terméket :) a lényeg az hogy jó e ? megérie ezt venni? mert még nem próbáltam és szemezek vele :)
köszi mind2 választ
2012. máj. 6. 18:45
4/14 anonim válasza:
Csak jót akartam, na mindegy, de így is segítek. Jó vitamin, de ez szerintem olcsóbb és jobb, ha már a bb boltból rendelsz: [link]
5/14 anonim válasza:
6/14 A kérdező kommentje:
utolsó ne haragudj de nem szívesen próbálkozok ezekkel még hallani sem hallotam róluk, erről pedig jó vissza jelzéseket kaptam de kösz mindenkinek
2012. máj. 6. 18:56
7/14 clint válasza:
kedves kérdező okos ember vagy, kedves előző, inkább pár ezrest még ráköltök de tudom, hogy minőség... A muscle bear már bukott nálam.
8/14 anonim válasza:
És mi a helyzet a multi pro-val. Ennyiért nem sok összetettebb van: [link]
9/14 clint válasza:
igazából nem szeretem ajánlgatni a magyar márkákat de én is scitecest használom, csak én a 150 szemes mega dailyt, sztem ez éri meg a legjobban.
10/14 A kérdező kommentje:
jobb mint amit én linkeltem ki?
2012. máj. 6. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!