Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek izmos?...

Szerintetek lehetek izmos? (kockahas)

Figyelt kérdés
Egy héten háromszor mindig edzek..Fél órát csak a hasamra.Amúgy 50 kg körül vagyok és nem eszek sokat egy nap.Lehet így valaha kockás hasam vagy ahhoz többet kéne edzeni?

2012. máj. 6. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ahhoz diéta kellene meg kardió edzés nem hasazni egész nap na majd ha ezt megérted közelebb kerülsz a kocka hashoz!
2012. máj. 6. 14:56
 2/13 dirtboy ***** válasza:
nem a has edéstől lesz kockás hasad hanem a szálkásító diétától és az aerob mozgástól.
2012. máj. 6. 14:56
 3/13 anonim ***** válasza:
A kemény 50 kilóddal nem csak hasra kéne edzeni nem?
2012. máj. 6. 16:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem 175 centihez jó!!
2012. máj. 6. 16:43
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy akkor tökéletes (és kockahas felesleges)de ha fiú akkor +25-30kg elfér még rajtad:D

Lehet hogy csak napi 2x eszel hamburgert de az rosszabb mint ha napi 5-6x ennél normális kaját.

Nem kell többet edzeni kétlem hogy te 30percen keresztül intenzíven tudsz csak hasra edzeni rá merek tenni egy ezrest hogy 100felülésből meg 100hasprésből áll a komoly edzésprogramod.

Futni bicajozni szoktál?

2012. máj. 6. 17:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Futni néha szoktam..Azt többször kellene.Viszont bicajozni elég gyakran megyek.Lány vagyok:)
2012. máj. 6. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Kockás has kb 60%a kaján 30%a aerob edzésen és 10% hasizom edzésen múlik:D

Azért keress rá itt a gykn hogy a férfiak hány %ának teszik a kockás női has.nem csak szerintem undorító...

2012. máj. 6. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja hogy lány vagy. Hát figyelj... sztem ne akarj kockás hasat. Nem tetszik nekünk, férfiaknak. Egy szép lapos has elég :)
2012. máj. 6. 17:41
 9/13 Ci.ara ***** válasza:

Fiúk!

Mi van akkor ha nem nektek szeretne tetszeni " hanem saját magának?

Erre nem gondoltatok?-.-

Kevés CH-t vinni be és sok fehérjét! ÉDesség stb.. ezek kiiktatása.+aerob mozgás (heti 4)

És próbálj minőségi kaját bevinni!

2012. máj. 6. 17:52
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem tetszik
2012. máj. 11. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!