A Methyl 1-D 135 C vagy a Dianabol 90 T a hatásosabb?
Figyelt kérdés
Mennyit fejlődtetek tőle és mennyi maradt meg?2012. máj. 6. 14:03
1/5 anonim válasza:
Nem kioktatni akarlak de mivel ez közel áll a munkámhoz írok róla.
Semmiképpen ne vegyél szteroid névre hasonlító nevenincs táplálékkiegészítőket ha ezek még beleférnek e kategóriába???
Sokkal többe kerülnek mint azon kiegészítők amik ugyanezt tudják ezen hatásmechanizmus útján(vmiféle hormonnövelés elvileg)
Ezek drága dolgok ami a marketing költségeket fedezi a cégnél semmivel sem hatásosabb mintha tribulust vennél.
Teljesen hülyeségnek tartom h bizonyos erős szteroid nevekkel ruházzanak fel kiegészítőket v esetleg prohormon féléket, h így eggyes emberek talán többet reméljenek ezektől a kiegészítőktől pedig semmivel sem tudnak többet mint egy újfajta kreatin észter pl.
2/5 clint válasza:
a methyl nagyon jó termék de inkább valamivel kombinálva, jobb mint a másik...
3/5 anonim válasza:
clint te próbáltad? tényleg nincs mellékhatásuk? gondolom a reklámjuk kétszer akkora legalább mint a hatás
4/5 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekelne.
2012. máj. 18. 08:20
5/5 clint válasza:
a methylt az lg gyártja aminek pár termékét használtam és kifejezetten megvoltam elégedve vele, pont a methylt nem használtam még de a visszajezések alapján ez a legjobb terméke.. szálkásításnál vagy tömegelésnél is kifejezetten hasznos mert nem rakja le a zsírt a tesztót meg felnyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!