Tejsavófehérje + kevert?
Én azt nem értem, hogy aki anyagilag rosszabbul áll, az miért mégis a 100% whey proteint veszi, miközben vannak nála olcsóbbak és "jobbak" (tömegszázalékra nézve). Mintha ez, meg a jumbo valami szent ereklyék lennének... Egységárat, sőt, a tiszta fehérje egységárát kell nézni, nem azt, amennyiért megveszed. Hiába tűnik olcsóbbnak, valójában drágább.
Csináltam táblázatot, a 10 leggyakrabban olvasott fehérjét tettem bele, és a 100% wp elég a végén kullog... A mezőny, növekvő sorrendben:
1)myprotein
2)activlab muscle up
3)vpx syngex
4)mutant whey
5)biotech nitro gold pro
6)scitec 100% wp
7)myofusion hydro
8)scitec 100% wp prof
9)fullforce simple whey
10) bsn syntha-6
Legolcsóbb árak, legnagyobb kiszerelésben. A scitecnél ez 5 kilós, szóval ha a 2,35 kilósat veszed, egységárra majdnem a fullforcenál tart...
Ez van, ha spórolni kell, bizony elő kell venni a matekot.
montez: köszi, akkor az elméleti résszel tisztában vagyok :D
második: myproteint nem veszek, itt is olvastam hogy nembiztos hogy tényleg annyi fehérje van benne amennyit ráírnak, azt isolvastam hogy a wpc80 van benne, aminek ha utánanézel egy kamu az egész 20% fehérjetartalommal. Lehet hogy mégis jó, de nekem már elég hogy ennyire bizonytalan. Az activlab muscle up-ról konkrétan még nem is hallottam, most hogy utánanézek, arról egész jókat is írnak. Most nagyon szemezek vele, meg a wpx-el. Köszönöm a válaszodat :)
Syngex jó lesz neked, 80%-os protein és csak 9500ft a 2,3 kg.
Mutant whey is jó, pedig csak 60%-os, de nagyon olcsó, 8200Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!