Hogy tudnám a vádlimat vékonyítani? Csupa izom az egész de brutálisan nagy!
Alapvetően vékony vagyok 180 centi és 62 kiló. 12 évig folyamatosan sportoltam. Szinkronusztam,táncoltam,akrobatikat is kipróbáltam...szóval mindig volt valami. De most akkora a vádlim hogy némely testepito is megirigyelhetné...a legrosszabb az benne hogy nem jönnek fel rá a gatyak!
Azon gondolkodtam hogy elkezdenék futni...Azt hallottam hogy a hosszutavfutoknak kicsi a vádlijuk.
Ez igaz? És ha igen mennyit kéne futnom? Esetleg valaki tud valami jó módszert? (hozzáteszem egy gramm zsír sincs a vádlimon ugyhogy mindenféle fogyási technikaktol kimeljetek!
teljesen jól néz ki.
annyi,hogy a combodhoz képest izmosabb,de nem extrém nagy egyáltalán,ezért a combodra rágyúrhatnál egy kicsit.
Sokkal szebb egy ilyen formás láb, mint az olyan ami combtól lefelé vékonyodik folyamatosan mint az asztal lába!
Gyorskoriztam 8 évig, nekem is hasonló a lábam, az eddigi partnereim mind szerelmesek voltak belé (:
Én mégis azt veszem észre, hogy amikor megyek az utcán mindenki lefelé néz...és hát mi mást nézhetne ott mint a vádlimat..
Nem tudom, lehet hogy ezt csak beképzelem de én akkor is így látom.
Minden esetre azért jó hogy van férfi akinek ez tetszik.
" hogy amikor megyek az utcán mindenki lefelé néz...és hát mi mást nézhetne ott mint a vádlimat."
Nem hiszem ,hogy beképzelted . Szinte biztos ,hogy a vádlidat nézik de azért mert ami szép meg kell nézni ,sokkal szebb mint sok csajnak akinek olyan formátlan pálcika lába van . Nekem tetszik !
szia, most milyenek a vádlijaid? :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!