A lányok mennyire tudnak húzódzkodni?
Hali lány vagyok :)
Na most gondolj bele nem akarok általánosítani de a lányok fele sztem még egy szabályos fekvőt nem tud megcsinálni nem hogy húzódzkodjon. De ez csak az én véleményem.
Én személy szerint csak 1x tudom felhúzni magam és kész :D
Nem tudom, de szívesen segítenék nekik. :D
Alapból ezek az izomcsoportok (is) nőknél kevésbé erősek, ha nem edzenek külön. De férfi létemre először én is alig tudtam húzódzkodni, szóval gyakorlással megy csak jobban. Pszichikai okok miatt férfi nagyobb indíttatást érez (szerintem), hogy fejlessze ezen képességét, nőket meg inkább más dolgok érdeklik általában.
Szerintem nem is nőies, ha nőknél ezek az izomcsoportok nagyon erősek, szóval maradjon az, hogy a fiú megfogja a lányt, átöleli és így segít neki, hogy felhúzza magát. ^^
életemben 1x láttam csajt húzódzkodni teremben kb 10 éve.
fitnesz magyar bajnok volt és 4x15öt úgy lenyomott,mint az állat,ellentmondást nem tűrve,határozottan,szabályosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!