Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudom indítványozni?

Steve Vegas kérdése:

Hol tudom indítványozni?

Figyelt kérdés

Rendszeresen futok, és kissé unalmas, hogy ezt a járdán kell tegyem, emberek közt. Nem állnak félre, nem férek el, biciklisek kacsáznak stb...

Arra gondoltam, hogy a bicikli út példájára egy futó pályát kéne csinálni a városba, hogy ne kelljen mindig elmenjek, ha futni akarok, elég csak lemennem, és nyugdt lehetek. Ezt esetleg indítványozni kell? Levelet kell írni a városházára? Vagy mit csináljak?

2012. ápr. 30. 18:14
1 2
 1/11 Smartguy86 ***** válasza:
93%

Először indítványozd az, hogy ki legyen nyalva a segged minden nap, ha azt megkaptad, akkor talán van esélyed.... :DDD

A pályázatba feltétlen írd bele, hogy te szartad a spanyolviaszt és te szopkodtad hegyesre a piramisokat - ez fontos lehet az elbírálásnál....

Amúgy megkérdezhetem, hogy hol élsz?

2012. ápr. 30. 18:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát nézd... Megkoronáztatod magad és utána simán. :) Előtte kevésbé esélyes, de írj csak nyugodtan a hivataloknak, kukabélelésre jó lesz a leveled. :)
2012. ápr. 30. 18:21
 3/11 anonim válasza:
ha futsz akkor menj egy olyan területre ahol nincsenek emberek..pl:suli pálya,erdők..de majd "építünk" neked a kereszteződésre egy kondi termet
2012. ápr. 30. 18:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Kösznöm, a válaszokat, biztos vagyok benne, hogy ti is szoktatok futni, persze csak a COD és más olyan játékban, ahol erre van lehetőség :) Megkérdezheted, Újpesten
2012. ápr. 30. 18:25
 5/11 Smartguy86 ***** válasza:

Nem ártana Dunába lövetni azokat az embereket, akik akadályozzák a kérdezőt a futásban... mert hát ugye, hogy képzelik?

Amúgy szerintem Dubaiban talán sikere lenne - ott alanyi jogon kaphatna utcanévtáblát is, ami a saját utcája neve...

2012. ápr. 30. 18:25
 6/11 anonim válasza:
én még ott is elfáradok néha, ha sokat futok benne)
2012. ápr. 30. 18:26
 7/11 Smartguy86 ***** válasza:

Tévedsz - mi nem vagyunk ilyen finnyás p*csök, ennyi a különbség. Ott van a Margit sziget, senki nem zavar a futásban. De találsz bőven kis utcát Újpesten is.

Vagy ha mégis zavar valami, akkor járj edzőterembe és foglalózz le egy futópadot magadnak...

2012. ápr. 30. 18:27
 8/11 A kérdező kommentje:
aha, csak annyit, hogy szoktam járni a Margit szigetre, mikor ott futunk edzés gyanánt, csakhogy nekem nincs arra időm tanulás és sport mellett, hogy kikocsikázzak, fussak, majd vissza. Konditerembe pedig súlyzozni járok. Utcán kell futni, nem a teremben.
2012. ápr. 30. 18:29
 9/11 Smartguy86 ***** válasza:

És miért jobb utcán futni, mint a teremben? Hogy jól letüdőzd a szmogot? Jah biztos rendszámtilalmat is akarsz majd kérni a futós napjaidra :D

De milyen jó fej vagy, hogy Újpestről te kocsikázol a Margit szigetre... :D Inkább fuss oda. Nincs az olyan messze.

2012. ápr. 30. 18:33
 10/11 A kérdező kommentje:
igen, aztán ott is fussak, majd fussak haza, aztán ugye este még tanuljak, és persze, hogy nem leszek kész, avgy ha igen, az olyan lesz, amilyen...
2012. ápr. 30. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!