Hol tudom indítványozni?
Rendszeresen futok, és kissé unalmas, hogy ezt a járdán kell tegyem, emberek közt. Nem állnak félre, nem férek el, biciklisek kacsáznak stb...
Arra gondoltam, hogy a bicikli út példájára egy futó pályát kéne csinálni a városba, hogy ne kelljen mindig elmenjek, ha futni akarok, elég csak lemennem, és nyugdt lehetek. Ezt esetleg indítványozni kell? Levelet kell írni a városházára? Vagy mit csináljak?
Először indítványozd az, hogy ki legyen nyalva a segged minden nap, ha azt megkaptad, akkor talán van esélyed.... :DDD
A pályázatba feltétlen írd bele, hogy te szartad a spanyolviaszt és te szopkodtad hegyesre a piramisokat - ez fontos lehet az elbírálásnál....
Amúgy megkérdezhetem, hogy hol élsz?
Nem ártana Dunába lövetni azokat az embereket, akik akadályozzák a kérdezőt a futásban... mert hát ugye, hogy képzelik?
Amúgy szerintem Dubaiban talán sikere lenne - ott alanyi jogon kaphatna utcanévtáblát is, ami a saját utcája neve...
Tévedsz - mi nem vagyunk ilyen finnyás p*csök, ennyi a különbség. Ott van a Margit sziget, senki nem zavar a futásban. De találsz bőven kis utcát Újpesten is.
Vagy ha mégis zavar valami, akkor járj edzőterembe és foglalózz le egy futópadot magadnak...
És miért jobb utcán futni, mint a teremben? Hogy jól letüdőzd a szmogot? Jah biztos rendszámtilalmat is akarsz majd kérni a futós napjaidra :D
De milyen jó fej vagy, hogy Újpestről te kocsikázol a Margit szigetre... :D Inkább fuss oda. Nincs az olyan messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!