Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha két stílusban táncol...

Ha két stílusban táncol valaki, azok mennyire gyakorolnak egymásra hatást?

Figyelt kérdés
Itt egy példa, ami szemlélteti mire gondolok. Ha valaki mondjuk táncol hip-hop-ot, és mellette jár esetleg balettozni, akkor a kétféle stílus mennyire hat ki egymásra? Az illető vajon el fogja balettosítani a hip-hop mozdulatat (esetleg fordítva)? Vagy inkább könnyebb lesz neki egyik a másiktól? Vagy semmi jelentősége egyikben a másiknak?

2012. ápr. 29. 18:57
 1/1 anonim válasza:

én mindkettőre járok:D hát figyelj.. szerintem nem tudod túlzottan összekeverni mert teljesen eltér a két stílus. De pl ha balettól hajlékony lettél vagy könnyen tudsz végezni akrobatikát akkor azt tudod kamatoztatni a hiphopban is.:) plusz segít a tartásodon:D nekem nem gyakorolnak hatást egymásra de azt nem tudnám megmondani hogy neked ez hogy lenne. ki kell próbálni. ha nem megy folytasd azt amelyiket jobban szereted, vagy ne hagy abba egyiksem max többet foglalkozol a másikkal.... :):D

remélem segítettem.^^

2012. máj. 3. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!