Táplálékkiegészítő! Protein por/web shop?
Sziasztok május elején fogok elkezdeni edzeni étrendem+edzéstervem van már meg már utána néztem a dolgoknak tömeget akarok növelni.
Fehérjét szeretnék venni de sokan mondták h webshopból érdemes rendelni, mert olcsóbb stb...
Viszont egyáltalán nem tudom h milyen fehérjét vegyek vmi olcsóbb fajtát szeretnék venni mit ajánlanátok? Akarok venni még dextrózt is hozzá h működik az egész? Mennyibe kerül maga a kiszállítás?
18/L
a vpx syngex nagyon jó árban van és minősége kiváló.
2,3kiló 9500ft.
dextrózt vagy dm ben vehetsz vagy web shopon a shopbuilder.hun.
2kiló 1100ft.
a házhoz szállítás 1000-1500ft szokott lenni.
webshoptól függ.
Figyelj a postaköltségre! Ha megteheted, vedd át személyesen, hogy megspórold, mert hiába olcsóbb valahol, ha postaköltséggel együtt már drágább, mint a közeledben. Vagy rendelj többmindent egyszerre (pl még vitamint), mert akkor is kb ugyanannyi marad a pk.
Syngexből meg a csokis szerintem cefetül édes.
egy kérdés olyan nincs h mondjuk megrendelem a cuccokat mivle pest közeli vagyok elmennék érte és így megspórolnám a posta költséget :)
ilyen létezik?
Azért a shop-builder nem ilyen, ott rendelni kell, csak válaszd a személyes átvételt, és no postaköltség. Meg asszem Dunakeszin is van valahol egy webshopnak üzlete. (Igen, tudom, a shop drága, de ami nekem kellett, az máshol postaköltséggel lett volna drágább. meg adnak mindenhez ki ajándékot xD)
A Scitec és Biotech üzletek az ilyen tényleg boltszerűek (bár a biotechnél nem minden elvileg). Van más gyártónak még boltja?
Amiket linkeltünk debreceni és nyíregyházi cégek, de akkor menj be tényleg bármelyik plázába és ott van Biotech vagy Scitec bolt.
Vagy ez pl. Dunakeszin van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!