ON 100% Whey íztelen?
Tapasztalta már valaki, hogy a dupla csokis ízesítésű Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard eléggé íztelen?
Én vízzel keverem, 3 dl mellett alig érezni valamit. Ugyanilyen feltételek mellett az összes többi fehérjém tízszer ízesebb volt. Ez ilyen, vagy valami nem oké?
Az ON protein valóban erről is ismert. Az ízvilág igen visszafogott. Ittam több ízt is belőle. Engem ez nem zavart, főleg, úgy, hogy az émelygős, agyon cukrozottaktól, hányingerem van. Egy ismerősöm megviccelt egy Scitec protein termékmintával. Ha jól emlékszem kék színű whey tasakos volt. Soha az életben többet nem.
Whey C-6 ami most nálam a tuti. Főleg a csokis íz. De nem az íze miatt, hanem amibe a dobozban van!!! Ritkaság az ilyen jó termék. Még az optimumot is felül múlja. Szerintem.
Köszönöm a válaszokat. Csokis Myofusion Hydro-t ittam előtte, elég nagy volt a kontraszt ízvilágban. Engem sem zavar, egyébként nagyon bevált a termék így diéta alatt.
C-6 még nem volt, de jó tipp, legközelebb kipróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!