Ki vállal nagyobb kockázatot aki szteroidot használ vagy
aki kábítószert?
káááááááábitószer ! gondolj csak bele ! partydrogokat használnak a gyógyászatba???neeeeeeeeem!:D
2012. máj. 13. 21:40
12/21 A kérdező kommentje:
dehogynem,ketamin,meszkalin,fű
és azok mióta partydrogok ??? a fű is csak terápiás cél meg legtöbb helyen csak infúzióba kapod a thc-t és azt is csak minimálisan és azért mert nincs étvágyad a sok kemoterápiától! ketamin???azt csak a lovak kapják és amúgy is nem a ketamint tolod hanem amit ki mikróztál és porformájában felszívsz ! mescalinról meg nem halottam hogy valaha is használták volna a gyógászatban !
2012. máj. 14. 18:40
14/21 A kérdező kommentje:
ja azt nem olvastam hogy partydrogok,amúgy mostmár a keta min is partydrog öcskös,mindenki icázik bárhová nézel,meszkalint meg lélektani kutatásokhoz használják
Mondom mindkettő nagyon káros. Nem lehet megmondani, hogy melyik károsabb mert az függ az egyén toleranciaszintjétől az adott anyag (akár steroid, akár drog) mennyiségétől és minőségétől, és attól is hogy milyen gyakran használod stb.
Van olyan ismerősöm akinek az extasytól kilyukadt a tüdeje, és ismerek olyat is aki a szeroidtól rákos lett és meghalt, olyat aki "csak" impotens lett töle azt ismerek többet is.
Válaszd az életet!
2012. máj. 29. 16:03
én meg ismerem a télapót hogy tudna valakinek kilyukadni a tüdeje egy tablettától ??odamászott fogott egy kardot és kilyukaszotta az extasy ?:O de gonosz :( szteroid nélkül is lehetsz rákos aztán ráfoghatod a szteroidra az impotenciát meg a tudatlan emberek kapják akik nem tudják hogy hogy kell használni a dolgokat :D és ilyen névvel hogy mikorkakálmán nem hiszem hogy sokan tudnak komolyan venni :)
2012. máj. 29. 17:49
17/21 A kérdező kommentje:
hahah na jólvan,a kilyukadás téleg merész tesom,de végülis ezek roncsolják a tüdöt is cola is például hazabas.za
Hidd el nem én találtam ki. Az egyik legjobb barátommal történt és kilyukadt a tüdeje, volt korházban, útókezelése stb. Mindenféle cuccot nyomott, hogy konkrétan mitől lyukadt ki az én nem tudom, de ő azt állítja, hogy az extasy-tól. Jómagam is sokáig drogfüggő voltam, és senkinek nem kívánom, hogy keresztülmenjen azon amin én keresztülmentem. Aki hallgat rám az hallgat, aki nem lelke rajta, majd megbánja. A szteroidot nem próbáltam, eleget mérgeztem már magam mással, de a haverjaim akik próbálták, mind érzékelték a mekkéhatásokat.
Aki nem akar komolyan venni az ne vegyen komolyan. Aki el akarja b*szni az életét, hát tegyem meg. De azért remélm lesz aki hallgat rám!
2012. máj. 30. 13:17
19/21 A kérdező kommentje:
így van testvérem a drogos sok mindenen keresztül mennek olyanokon is amit a senkiházi nem drogosok sose lesznek képesek emgérteni!
Szar mindkettő és gyenge emberek használnak szteroidokat, valamit drogokat, szar emberek nem tudtok küzdeni semmiért se, a kitartásotok meg a béka segge alatt remélem beledögöltök. Csá
2012. júl. 21. 22:20
Kapcsolódó kérdések: