Mi a különbség tömgenövelő és izomnövelő termékek közt?
Először is a táplálékkiegészítő az egyenlő a tömegnövelővel.
Az izomnövelő az a fehérje ill. protein.
Manapság a táplálékkiegészítőkben már van fehérje is.
Ezeket csak akkor lehet szedni, ha már legalább 3 hónapja edzel, ami az ízület erősítésről kellene szólnia.
Másrészt meg csak akkor ha sovány alkatod van.
Nem tudom , hogy ebben mi a félre vezetés! ha te ennél okosabb vagy akkor miért nem te írod? Amúgy már 13 éve kondizok szóval nekem mondhatod , hogy mi van.
A táplálékkiegészítő az tömegnövelő! Azért hívják táplálékkiegészítőnek, hogy bevigye azokat az anyagokat a szervezetbe miktől fejlődik a szervezet. A protein az az fehérje az izom koncentrált fejlődésért felel.
Erre hiába is cáfolnál rá! Nem beszélek olyasmiről amihez nem értek ! És az hogy az első 3 hónap az Ízület erősítésről szól azzal sem tudom hogy mi a bajod!
Itt osztod a jegyeket mint egy tanár, pedzegeted az embereket ahelyett hogy értelmes tanácsot adnál!
És még mielőtt elkezdenél jegyeket kiosztani, informálódhatnál te ostoba !
Itt egy tömegnövelő ami táplálékkiegészítő. Olvass a sorok között és aztán dumálj! Te ostoba !
Először is a táplálékkiegészítő nem egyenlö a tömegnövelövel viszont a tömegnövelö(Gainer) az egyenlö a tápkieggel de ezt már leírták elöttem amit ahogy látom nem fogtál fel
Izomnövelök csodaszerek tündérek pedig nem léteznek
"Ezeket csak akkor lehet szedni, ha már legalább 3 hónapja edzel, ami az ízület erősítésről kellene szólnia."
Igen hozzákell szokni a terheléshez de mivan ha én az elsö 3 hónapban is iszok egy protein+dextrózt(vagy glukóz ahogy tetszik)? Semmi, mert kell edzés után mindegy, hogy az hányadik edzésed. Söt egy konditermi edzést nem végzö embernek ugyanúgy elkéne a koncentrált fehérje ha nincs meg neki a napi szükséglete
"Másrészt meg csak akkor ha sovány alkatod van."
Ez is hülyeség de ebbe már nincs kedvem bele menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!