Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a különbség tömgenövelő és...

Mi a különbség tömgenövelő és izomnövelő termékek közt?

Figyelt kérdés
Most kezdtem gyúrni terembe és mellette akarok vmi legálisat szedni de igazából mi a különbség a ha van a tömeg meg izomnövelő szerek közt plusz még ott van a táplálék kiegészítő is!!Célom az lenne h elősegítsem az izmaim növekedését!! Mi mire hat?
2012. ápr. 23. 22:52
1 2
 1/20 Rezk0o ***** válasza:
100%
Mivan? Szerintem olvasd el az alapismereteket builderen mert lesznek itt még szép hozzászólások
2012. ápr. 23. 23:27
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Először is a táplálékkiegészítő az egyenlő a tömegnövelővel.

Az izomnövelő az a fehérje ill. protein.

Manapság a táplálékkiegészítőkben már van fehérje is.

Ezeket csak akkor lehet szedni, ha már legalább 3 hónapja edzel, ami az ízület erősítésről kellene szólnia.

Másrészt meg csak akkor ha sovány alkatod van.

2012. ápr. 23. 23:28
 3/20 Rezk0o ***** válasza:
30%
1es leülhetsz
2012. ápr. 23. 23:30
 4/20 anonim ***** válasza:
Mi az 1? Nekem mondom ?
2012. ápr. 23. 23:42
 5/20 Rezk0o ***** válasza:
Ja mert hülyeséget mondtál, félre vezeted a kérdezöt
2012. ápr. 23. 23:44
 6/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom , hogy ebben mi a félre vezetés! ha te ennél okosabb vagy akkor miért nem te írod? Amúgy már 13 éve kondizok szóval nekem mondhatod , hogy mi van.

A táplálékkiegészítő az tömegnövelő! Azért hívják táplálékkiegészítőnek, hogy bevigye azokat az anyagokat a szervezetbe miktől fejlődik a szervezet. A protein az az fehérje az izom koncentrált fejlődésért felel.

Erre hiába is cáfolnál rá! Nem beszélek olyasmiről amihez nem értek ! És az hogy az első 3 hónap az Ízület erősítésről szól azzal sem tudom hogy mi a bajod!

Itt osztod a jegyeket mint egy tanár, pedzegeted az embereket ahelyett hogy értelmes tanácsot adnál!

És még mielőtt elkezdenél jegyeket kiosztani, informálódhatnál te ostoba !

2012. ápr. 24. 00:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A táplálékkiegészítő nem egyenlő a tömegnövelővel. A tömegnövelő fehérje és szénhidrát koncentrátum, ezen kívül vannak fehérje koncentrátumok, fehérje izolátumok és még sok egyéb termék. Minden tömegnövelő táplálékkiegészítő, de nem minden táplálékkiegészítő tömegnövelő. Különösen, hogy ez leginkább azon múlik, hogy miképp használod fel. A különösen magas fehérjebevitelnek leginkább a szálkásításánál van jelentősége, tehát például fehérje izolátumokat akkor fogyasztanak a legtöbbet, és ugye a szálkásítás pont a tömegnövelés ellenkezője.
2012. ápr. 24. 00:15
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Itt egy tömegnövelő ami táplálékkiegészítő. Olvass a sorok között és aztán dumálj! Te ostoba !

2012. ápr. 24. 00:16
 9/20 Rezk0o ***** válasza:
100%

Először is a táplálékkiegészítő nem egyenlö a tömegnövelövel viszont a tömegnövelö(Gainer) az egyenlö a tápkieggel de ezt már leírták elöttem amit ahogy látom nem fogtál fel

Izomnövelök csodaszerek tündérek pedig nem léteznek

"Ezeket csak akkor lehet szedni, ha már legalább 3 hónapja edzel, ami az ízület erősítésről kellene szólnia."

Igen hozzákell szokni a terheléshez de mivan ha én az elsö 3 hónapban is iszok egy protein+dextrózt(vagy glukóz ahogy tetszik)? Semmi, mert kell edzés után mindegy, hogy az hányadik edzésed. Söt egy konditermi edzést nem végzö embernek ugyanúgy elkéne a koncentrált fehérje ha nincs meg neki a napi szükséglete

"Másrészt meg csak akkor ha sovány alkatod van."

Ez is hülyeség de ebbe már nincs kedvem bele menni

2012. ápr. 24. 00:31
 10/20 Rezk0o ***** válasza:
13éve kondizol de ilyet letudsz írni, hogy a fehérje nem tápkieg hanem izomnövelö? A kemény edzés utáni regenerálódás ha bevitted a megfelelö mennyiségü fehérjét szénhidrátot zsírt vitamint na ezek összessége az izomnövelö. Az helyett, hogy megsertödsz(1es leülhecc) inkább mosolyogj rajta egyet mert nem rossz indulatból írtam, hanem azért, hogy kicsit olvass utána.
2012. ápr. 24. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!