Van itt valaki aki tud hastáncolni?
Hát már megbocsáss kedves 1. válaszoló, velem csodát tett.
Azért kezdtem el hastáncolni, mer előtte olyan kis husis hasam volt, és szebbet akartam -> skerült! Én csak heti 2x jártam, +otthon gyakoroltam a koreográfiákat. Igazából nem tömegeket fogytam, hanem átalakult a testem, sokkal szebb a hasam textúrája, erősebbnek, és kitartóbbnak érzem magam, javult az állóképességem. Ja, és tök jó kemény lett a popsim :DDD
Igaz az, hogy nem a hastánc a legfárasztóbb, és legkeményebb sport, de sokkal nehezebb mint amilyennek látszik. Van hogy óra végére szabályosan folyik rólam a víz, és alig kapok levegőt. Jó, ehhez azért egy elég durva dobszóló koreográfia kell, amit csak kb fél év után tanulnak...
http://www.youtube.com/watch?v=1f612mAcPW0 ez egy shaabi koreográfia, 3 percnyi pattogás és rázás egyfolytában, azért elég jó zsírégető, és még élvezni is lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!