Tudnátok ajánlani egy sportot?
Figyelt kérdés
Már óvódás korom óta mindig sportoltam valamit, az a tipikus túl buzgó gyerek vagyok :D Ám mindig sportágat váltottam, mert egy idő után nem volt kihívás ... Nem tudnátok ajánlani egy olyan sportot, ami leköti az embert és még nem próbáltam?
Eddig "kipróbáltjaim" : atlétika, úszás, műugrás, foci, szinkronúszás, kosárlabda, röplabda, tánc, ping-pong, talajtorna, szertorna :)
Előre is köszi a válaszokat!
15L
2012. ápr. 22. 16:37
2/4 dirtboy válasza:
testépítést,na ne arra gondolj hogy izom agy leszel meg szét koxolod majd az agyad hanem csak egy fitnesz formát hozhatnál össze pár év alatt.
a testépítés elégé olyan sport/életforma ami lefoglalja az embert.
3/4 Rékcsi válasza:
bicikli, falmászás, hegymászás, kézilabda, tenisz, hoki, vízilabda, futás, sí, gördeszkázás
4/4 Rékcsi válasza:
meg ott van még a tánc azt nehéz megunni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!