Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan verekedjek? (fontos)

Hogyan verekedjek? (fontos)

Figyelt kérdés

nem verekedtem sokat... az a baj ha bunyózok mindig a sirás kerülget :( mitől van ? nem vagyok vékony gyerek jól bunyóznék...

el kéne kezdenem valami küzdősportot? jövőre szakközépiskolába fogok járni, Azt mondják ott több a bunyó. ráadásul a 8.kerbe fogok járni... meg ha lesz barátnőm őt is megakarom majd védeni. ami még a nagy bajom, hogy nincs Semmi önbizalmam:(

2012. ápr. 22. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minél gyorsabban menj le bokszolni, vagy valami egyszerűbb küzdősportot, harcművészetet tanulj, amit gyorsabban meg lehet tanulni, és nagyon hamar kezdj el kondizni, akár otthon... És ruházz be egy viperára gyorsan. De tényleg, az egyik leghatékonyabb önvédelmi eszköz:) Egy csapással csontot tör, és alig lehet ellene védekezni... Suliban ne használd, csak utcán. Ha érdekel még valami írj üzit.
2012. ápr. 22. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
küzdősport? Végig akarod bőgni az edzéseket, vagy mi? ott sokkal keményebben elvernek, mint a suliban a csíra osztálytársaid...
2012. ápr. 22. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:

1.a stressz miatt és a nyilvános szerepléstől/megszégyenüléstől.

2.igen.ökölvívó edzésre menj le.

mivel ott idegenek fognak szétcsapni,ezért nem lesz lelkileg megterhelő számodra,és ott edző is van,aki figyel,hogy ne durvuljon el.

szóval ha földre kerülsz,akkor nem fognak agyonrúgni.

2012. ápr. 22. 18:41
 4/4 3rdeye ***** válasza:
mindenképpen küzdősport, ahol van sparring is
2012. ápr. 24. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!