A box szálkásítja a karomat?
Figyelt kérdés
Kicsit nagyobb a karom a testemhez képest, edzek rá és futok is szinte mindennap de valamiért ott még nem látom az eredményt. ( 5hónapja csinálom)
22/L
2012. ápr. 16. 18:40
2/7 anonim válasza:
a szálkásító étrend az ami szálkásít.
az edzés csak kalóriát éget.
mondjuk jó választás az ökölvívás ilyen szempontból,mert az egyik legmagasabb kalóriaégető az ugrókötél és a zsákolás.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, esetleg tudnátok egy igazán jó étrendet linkelni, mert a rákerestem én google-n de sok van és nem tudom melyik lenne igazán jó :)?
2012. ápr. 24. 20:27
4/7 anonim válasza:
az attól függ.
mennyi kb-ra a mostani napi kal beviteled és súlyod magasságod.
az étrendhez.
5/7 A kérdező kommentje:
Kalóriabevitel kb 2500-2700 , ami sok..
162 cm és 65 kg vagyok
2012. ápr. 25. 00:19
6/7 anonim válasza:
az laza:).
akkor nem csoda,hogy nem szálkás.
ezt kipróbálhatod.
fokozatosan vidd le ennyire ha csinálod ne egyből.
szóval két hetente csökkents a ch-n.
2700ről 2400ra,ezt tartod 2 hétig és így tovább 1500-1600ig amit utána tartasz 2-3 hónapig.
7/7 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon köszönöm Neked ! :) Akkor ezt holnaptól el is kezdem :)
2012. ápr. 25. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!