Az ízesítetlen fehérjék, pl myprotein, stillmas egg albumin, ízesítetlen casein fehérjék, jó minőségűek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A natur ízű fehérjék alapanyagok. Ezekkel semmi gond nincs. Sőt ha belegondolsz, nincs semmilyen olyan felesleges anyag, ami a protein %-os érétkét csökkentené. Másrészt így megoldható az a megoldás is, mint amit Montez írt, hogy vett egy 60 valahány%-os kevert fehérjét, amit mondjuk ha natur whey izolátummal (Stillmass) felturbózna, akkor már is egy ütősebb proteint kapna. Bár ő mint írta myprotein koncentrátummal keverte. Nem mellékes az sem, hogy ezekkel az alapanyagokkal mondjuk.
Whey koncentrátum, izolátum, casein, egg albumin már is készíthetsz bármilyen arányban egy ütős kevert fehérjét, aminek a pontos arányait már is tudod, hozzá adsz 6g BCAA-at, 3-4g Leucint, HMB-ét, 5-10g arginint (szintén Stillmass-osat) s a legütősebb protein turmixod van.
A Still 6:3:1, mint Montez is írja tudható melyik protein fajtából arányában mennyi van. A 6:3:1 ezt jelzi (koncentrátum, izolátum, hidrolizátum). Ráadásul a DH32-es hydrolizátumot tartalmaz. 19g BCAA, 80%-os protein tartalom, nincs hozzáadott szénhidrát, emésztőenzim. Oldódással semmi gond. 2 dl vízben érdemes oldani, enyhe, nem erőszakos íz.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Rezk0o
privátban írj és küldök elérhetőséget.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Az ízesítetlen fehérjék, pl myprotein, stillmas egg albumin, ízesítetlen casein fehérjék, jó minőségűek?
Ezek bizony jó termékek!!!!!!!!!!
hali!
nekem is tudnátok elérhetőséget adni?
előre is kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!