Az ízesítetlen fehérjék, pl myprotein, stillmas egg albumin, ízesítetlen casein fehérjék, jó minőségűek?
A natur ízű fehérjék alapanyagok. Ezekkel semmi gond nincs. Sőt ha belegondolsz, nincs semmilyen olyan felesleges anyag, ami a protein %-os érétkét csökkentené. Másrészt így megoldható az a megoldás is, mint amit Montez írt, hogy vett egy 60 valahány%-os kevert fehérjét, amit mondjuk ha natur whey izolátummal (Stillmass) felturbózna, akkor már is egy ütősebb proteint kapna. Bár ő mint írta myprotein koncentrátummal keverte. Nem mellékes az sem, hogy ezekkel az alapanyagokkal mondjuk.
Whey koncentrátum, izolátum, casein, egg albumin már is készíthetsz bármilyen arányban egy ütős kevert fehérjét, aminek a pontos arányait már is tudod, hozzá adsz 6g BCAA-at, 3-4g Leucint, HMB-ét, 5-10g arginint (szintén Stillmass-osat) s a legütősebb protein turmixod van.
A Still 6:3:1, mint Montez is írja tudható melyik protein fajtából arányában mennyi van. A 6:3:1 ezt jelzi (koncentrátum, izolátum, hidrolizátum). Ráadásul a DH32-es hydrolizátumot tartalmaz. 19g BCAA, 80%-os protein tartalom, nincs hozzáadott szénhidrát, emésztőenzim. Oldódással semmi gond. 2 dl vízben érdemes oldani, enyhe, nem erőszakos íz.
Rezk0o
privátban írj és küldök elérhetőséget.
Az ízesítetlen fehérjék, pl myprotein, stillmas egg albumin, ízesítetlen casein fehérjék, jó minőségűek?
Ezek bizony jó termékek!!!!!!!!!!
hali!
nekem is tudnátok elérhetőséget adni?
előre is kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!