Ötletek otthoni edzéshez?
Adott egy db egykezes súlyzó rúd, hozzá 2x 2,5kg súly és 2x5kg súly.
Tudtok hatékony edzéseket? főként karozni, de minéltöbbet tudtok ajánlani annáljobb, a beosztással elégnagy gondjaim vannak ismerek egy két gyakorlatot 3x9 et csinálok mindenből. Szépen lassan komótosan lezavarom az eddzést.
Kérdés hogy érdemes e valamit szedni, a súlyom a testtömeg index szerint alultáplált, tehát gondoltam hogy valami magas kalória tartalmú cuccot veszek hogy segítsen az eddzésben + a kilók is jönnek majd ezáltal. Nagyvonalakban ennyi tegyetek tisztába ha valamit nemjól csinálok vagy valamit tudnomkéne köszi.
ennyi?
rúd és 4db tárcsa?
pad vagy valami?
meg kérdezném hogy milyen idős vagy.
Hú ide sokat kellene írni, de itt egy edzésterv: [link]
Kellenének nagyobb súlyzók.
Tömegnövelő étrended legyen, ebbe beletartozik az edzés utáni tejsavó protein+dextróz (vagy dextróz helyett inkább vitargo, supercarb fast) is.
Vitaminod is legyen, pl mega daily one.
18 vok mivel eléggé cingárvagyok bőven elég akármilyen cikinek is hangzik de minimum 1 hónapig bőven elvagyok vele szerintem..
2. kommentelő annyi mindent írtál nekem az a gond hogy fogalmam sincs a dologról lenne rá pénzem meg minden csak fogalmam sincs hogy rakjam össze a tervet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!