Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen Scitec-es kreatint...

Milyen Scitec-es kreatint ajánlotok?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 22:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Értem,akkor azért nem vettem észre a hatását.:)

Nem mind izom,zsír is jött fel sajnos..erőbe fejlődtem szépen(mikor kezdtem 40kg-vel 4×6-os széria,most 90kg-vel 4×6),nagyobb darab is lettem,mert 64 kg voltam még annó..igen,izomtömegre hajtok,100kg feletti testsúly a cél.:) De a kiegeket is össze-vissza szedtem,kb hét hónapja szedem,de eddig egyszer sem maradtam emg egynél,mindig más..ez az utóbbi brutal cucc volt a legjobb,ennél megpróbáltam figyelni a kajára,de nem mindig ment az étvágy miatt.

Ha az étvágyammal csinálok valamit,h napi 5-6-szor tudjak enni,az úgy elég? Hús heti 4-5 alkalommal van,köret általában rizs,krumpli,tésztaféle..

2012. ápr. 9. 21:31
 12/13 dirtboy ***** válasza:

/Ha az étvágyammal csinálok valamit,h napi 5-6-szor tudjak enni,az úgy elég? /

ha van pénzed rá akkor próbáld ki a multi enzymet,javítja az emésztésed így az étvágyad is.

5-6 evés abban az estben okés ha ennyiből be tudod vinni a kellő mennyiségű kaját.

ha alkalmanként nem bírsz annyit enni hogy végeredményben be tudd vinni akkor be kell iktatni még egy étkezést.

reggel el kell készíteni a napi /kiszámolt/ adag kaját és azt estig meg kell enni mind.

ez a cél lobogjon a szemed előtt.

persze nem kell minden nap számolni csak néha meg mikor elkezded az étrendet.

később már tudni fogod.

legjobb ha van a kajákhoz külön edényed,egyszer kiméred mondjuk a rizst és megnézed meddig van az edényben.

ha nem mérő edény akkor fogsz egy alkoholos filcet és húzol rá egy vonalat.

másnap vagy mikor rizst eszel akkor addig öntöd majd a rizst és utána mehet a vízbe.

ha meg nő a súlyod akkor persze megint ki kell számolni mert nagyobb tömeg nagyobb kaja mennyiséget jelent.

2012. ápr. 9. 21:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Értem,kipróbálom,megpróbálom.Remélem jólesz.:)

Köszi szépen a segítséget!

2012. ápr. 10. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!