semmilyet a sscitec az drága,esetleg micronizáltat de az sem olcsó
ott a biotech 100%creatin monohidrate, az nem rossz árban van azt szoktam venni és tökéletes lesz neked is.
még is mitől lenne jobb?
ha 100%kreatin mono és nem is micronizált akkor nincs különbség mer a kreatin az kreatin.
csak a márkát fizeted a plusz költséggel.
Passz,azért kérdeztem. Értem,akkor maradok a szokásosnál.
Köszi a választ!
Mono-t már próbáltam,nem vettem észre h hatott volna.:S
Drágát nem tudnék venni,6e van rá.
hogy szedted a monot?
le írhatnád a testsúlyod és hogy hány grammjával szedted.
hogy nézett ki a kúra.
étrended remélem rendben volt.
Most 89kg vagyok.Amikor monot szedtem olyan 83kg lehettem.(2 és fél - 3 hónapja kb.)
1. héten 10g,2. héten 15g,utána edzésnapokon 25g,pihenőnap 10g.35g szőlőcukorral.
Étrendem nem nagyon tudom megoldani,hogy rendben legyen,házi koszton élek,olyan 70%-os a kaja.Napi min. 3 de van hogy 6-szor eszek..nem mindig van étvágyam.:S
kegyetlen rosszul szedted,ilyen szedés felosztásról még nem is halottam.
minden esetre igen jó lehet a genetikád ha ilyen gyorsan nő a súlyod bár nem biztos hogy ebből sok az izom azt hozzá teszem.
kreatint akkor kéne szedni ha a kaja már rendben van.
tudod a kreatin az csak egy kőműves anyag ami segít építkezni.
te nem szállítod a kőművesednek a kellő építő anyagot így a kőművesed nem tudja elvégezni a feladatát.
erőt az valamennyit növelhet de a kreatint gondolom nem az energetizáló hatása miatt szeded hanem azért hogy nagyobb izom tömeggel rendelkezz,segítse a tápanyagok be épülését.
az étrendedre költs szerintem a kreatinra szánt pénzt.
többet ér a tápanyag mint a tápanyag beépülést elősegítő anyag /azaz a kreatin/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!