1/7 anonim válasza:
imádom
sokkal jobb, mint egy sima aerobic óra
:)
2/7 anonim válasza:
Én már kb. egy éve járok, és még mindig vigyorogva jövök ki az óráról! Imádom! Nálunk nagyon jó a csapat, még fiúk is járnak! Ha fogyni akarsz, akkor csak ettől nem fogsz, legfeljebb az alakod formálódik picit. Én a zumba mellett jártam még aerobicra is, és persze nem zabáltam, és így fogytam 25 kilót!
3/7 anonim válasza:
én csak 2szer voltam eddig, de rögtön megtetszett. Nagyon jó
4/7 anonim válasza:
én is mennék,csak félek,mert bénáznék:(
5/7 anonim válasza:
4-esnek üzenem, elsőre mindenki bénázik, de ez nem baj! Legfeljebb kinevetnek kicsit, na bumm! Legközelebb már te nevethetsz másokon!!! Nálunk az újak mindig hátra állnak be, onnan figyelgetnek. Előszörre mindegy mit csinálsz, csak mozogj! Szóval ne parázz! Vágj bele!
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó mozgásforma, joó kedve lesz tőle az embernek, ha szereted a latin zenét, akkor még jobban fog tetszeni. Azzal nem értek egyet, hogy nem lehet tőle fogyni, mert ha kemény az edző akkor jó kis erősítő gyakorlatokat is betehet. De ezt edzője válogatja.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan lehet bénázni. Az órát tartó stílusától is függ, hogy mennyire tetszik. Néhányszor menj el a legközelebbi helyre és ha nem jön be a stílusa, akkor válts. Ahová én járok, ott több edző is van. Az egyik egy kicsit keményebb csaj, súlyzós rész is van benne és kevésbé "happy", de táncos. Van egy srác is, aki viszont füligérő szájú, bulit csinál délelőtt is és nagyon jó a hangulat, motivál...már csak azzal is, hogy néha a trikójával törli meg a homlokát és kilátszik a hasa. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!