Mire számíthat? (lent)
Osztálytársam heti 3x kondizik, a kondis pihenőnapokon pedig fociedzésre jár, hétvégén meg általában bulizik. Mondtam neki, hogy tönkre fogja tenni magát, (piáról, cigiről nem is beszélve), erre rávágta, hogy rengeteget eszik (ennyit tud a kondizásról, hogy enni kell), és hogy majd meglátom.. Tudom, hogy nem egészen jól nyomja a mindennapjait, de azt szeretném tudni, hogy ront-e ezekkel az egészségén, és lesz-e eredménye a kondinak?
Azért érdekel, hogy mikor jön a kondis sztorikkal, könnyebben eleresszem a fülem mellett az idegesítő okoskodásokat. Köszi a válaszokat!!!
focizik,kondizik és cigizik meg piál,gondolom azokban a bulikban egy kis füves cigi is befigyel.
ezek ám az igazi sport emberek.
még jó hogy ront az egészségén.
én a helyedben hagynám a gyereket a pi csába,nem segítenék neki semmit mert nem érdemli meg az ilyen a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!