Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lágyéksérv testépítőként?

Lágyéksérv testépítőként?

Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy megszálott testépítő vagyok,nem profi,hanem hobby szinten,ami már talán nem is hobby,mert éjjel nappal edzek,kicsit agyamra ment,és hát most úgy néz ki,hogy lágyéksérvem van,amiutan elvileg 1honapig nem lehet kemény fizikai munkát végezni!hogyan élhetem túl,hogy ne essek össze annyira?gyülölöm ha látom magamon hogy kicsit összemegyek a halálom,meg már pár napot nem birok ki edzés nélkül nem hogy egy hónapot!!Segítsetek!ilyen helyzet eseteén mi lenne a megoldás?leginkább arra,hogy ne veszítsek sokat a munkám gyümölcsébőőll.
2012. ápr. 2. 19:45
 1/10 dirtboy ***** válasza:

legyen magas fehérje bevitel,magasabb mint eddig volt.

valamelyest úgy is kisebb leszel de nem azért mert izmot veszítesz szóval ne ijedj meg.

amint újra edzel 1 max 2 hét és megint a régi leszel.

2012. ápr. 2. 19:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Kössz szépen és ha éjjel nappal vedelem a tömegnövelőket azis megoldás?:D ha kisebb leszek és nem az izomveszteség miatt hát akkor mi miatt?remelem igazad van és tényleg 1 vagy 2hét alatt majd helyreállok mert borzalams a közérzetem enélkül:D egyébként még nem most lene a műtét igyekszem nyár utánra,de ezek az övek nem segítenének valamelyest?
2012. ápr. 2. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
ha ennyire komolyan veszed, glutamint vagy bcaa-t is érdemes beszerezned
2012. ápr. 2. 19:58
 4/10 A kérdező kommentje:
ha nagy súlyokkal edz az ember javasolt nem?
2012. ápr. 2. 19:59
 5/10 dirtboy ***** válasza:

te most semmilyen súllyal ne edz.

egyébként bárkinek javasolt ha van rá pénze még a kötelezők mellett.

2012. ápr. 2. 20:01
 6/10 A kérdező kommentje:
hát muszáj sajnos,igazából még csak ott tartunk,hogy felfedeztünk valamit,most jönnének majd a kivizsgálások stb,ez még nagyon hosszu idő,ennyit nem engedhetek meg magamnak,azt fogom csinalni ,hogy kisebb súlyokra váltok több széria
2012. ápr. 2. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:

1 hónap?

az a sérv súlyosságától függ.

munkatársam egy évig nem emelhetett semmit.

mondjuk neki a zacsijába csúszott a cucc elég rendesen,tehát elég durva sérve volt.

szerintem fogadd el a dolgot és gyógyulj.

ott az izommemória,uh ha vége,elkezdesz újra edzeni és 2-3 hónap alatt simán visszajön az egész.

2012. ápr. 2. 20:08
 8/10 A kérdező kommentje:
2-3hónap alatt hát ember az rengeteg idő:Djó most igazából amig úgysem történik semmi,adig megy minden a megszokott dologba,aztan lehet,hogy nemis az,vagy mitudomén:D
2012. ápr. 2. 20:12
 9/10 Mulder614 válasza:
Nekem is le kell állnom az edzéssel mert 2.oldali lágyéksérvem van. Megszakad a szívem de nem edzhetek. Műtét után meg persze még több idő pihenés kelessz. Én alapból nem szedek semmit. De együtt érzek mert utálom látni hogy lemennek az izmaim....
2013. szept. 22. 23:24
 10/10 A kérdező kommentje:
én 2hét utan a műétel már edzettem nem volt semmi gáz azota 20kilot felszedtem a műtét 2012 decemberbe volt akkor voltam 80kilo,aztan lementem 78ra ami nem gáz most 98vagyok nem sok teszsirral eres a karom
2013. okt. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!