Pontosan mit jelent a fegyencedzéstervben az edzéssorozat?
Figyelt kérdés
Van olyan például hogy hétfőn fekvőtámaszból 2-3 edzéssorozat. De a fekvőtámasznál meg van adva hogy kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak mennyit kell csinálni pl.: Kezdő 1 sorozat 10 ismétléssel. Akkor itt az edzéstervben hogy érti pontosan ezt a 2-3 edzéssorozatot? Elolvastam az egész könyvet, de ezt nem tudom hogy pontosan hogyan értsem.2012. ápr. 2. 18:23
1/5 anonim válasza:
akkor olvasd el mégegyszer, b+.
ha elolvasol valamit és nem érted, elolvasod mégegyszer. Vili?
2/5 A kérdező kommentje:
Értem az egész könyvet csak ezt nem találtam meg benne.
2012. ápr. 2. 19:55
3/5 anonim válasza:
ja, ok, akkor nem szóltam...
ROTFL
4/5 anonim válasza:
Értem én, hogy GŐZGÉP, de mi hajtja?
XD
5/5 anonim válasza:
edzéssorozat=sorozat=amennyit megállás nélkül végigcsinálsz pihenés nélkül
példa:
3 sorozat 10 ismétléses formában annyit jelent, hogy megcsinálsz egy lendülettel 10-et, pihensz egy percet, megint 10-et, aztán megint pihenő és megint 10.
Külön megjegyezném az esetleges további félreértések elkerülése végett, hogy az említett 3 sorozat, amit 10-es ismétlésekkel megcsinálsz, 1 gyakorlatnak számít. És ugye egy-egy izomcsoportra (méretétől függően) 2-8 gyakorlat számolandó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!