Én inkább soknak nevezném. Nekem csak 2 vádlim van.
Fiú vagyok.
na ügyes vagy ha kisebbíteni akarod mert úgy tűnik sikeres.
pár napja még 38-as volt.
Függ a magasságodtól és az alakodtól is de szerintem elég nagy nekem férfi létemre 40es a vádlim és nem tűnik vékonynak...
--------------------------------------------
dirty dancing az meg se fordult a fejedbe hogy 2 különböző ember írta? Nem kell minden kérdéshez feleslegesen hozzászólni.
(csak azért írtam mert kb ez a 3.ilyen felesleges hszed ezen az 1 sport oldalon ha elkezdeneém visszaolvasni tuti lenne még pár.....)
/dirty dancing az meg se fordult a fejedbe hogy 2 különböző ember írta?/
tanuld meg a nevem legalább ha már írsz nekem.
egyébként meg nem,nem fordult meg a fejemben hogy ez egy másik ember.
ő is lány,kb.ugyan akkora a vádlija és ugyan azt kb.ugyan úgy kérdezi.
ez tuti nem másik hanem ugyan az.
/Nem kell minden kérdéshez feleslegesen hozzászólni.
(csak azért írtam mert kb ez a 3.ilyen felesleges hszed ezen az 1 sport oldalon ha elkezdeneém visszaolvasni tuti lenne még pár.....)/
a tiéd mi volt ha nem felesleges hozzá szólás?
egyébként meg semmi közöd hozzá hogy kinek mit írok.
foglalkozz a saját dolgoddal.
irkáld a tudásodnak megfelelően a válaszokat és ne velem foglalkozz,majd ha hülyeséget írsz és látom majd kijavítom irkálj nyugodtan.
egyébként olvass vissza párat nyugodtan a 4500kérdésből amire már adtam választ biztos találsz olyat is ami nem pont a témába vág.
azért majd ha keresgélsz remélem ezt a kérdést is megtalálod
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!