Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kis problémám a kiegészítők terén. Vásároltam 100% Whey Proteint + dextrózt, ezt iszom is edzés után. Az étrendem nagyjából rendben van, reggelre kéne még fehérje. Sajnos ebből már nem bírom a reggeli adagot megoldani, így is pont hogy elég 1 hónapra az 1kg-os (0,92). Ez is edzés után. Gondolkoztam a Forced Mass 5000-en, de aztán arra a belátásra jutottam hogy iszonyat kevés benne a fehérje. Tudnátok valami olcsóbb, de jó fehérjét ajánlani, vagy esetleg tömegnövelőt?

2012. márc. 31. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Power Protein, ActiveLab Muscle Up.
2012. márc. 31. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Reggel zabhoz vegyél kevert fehérjét, ha anyagilag nem bírod megoldani a tejsavót.
2012. márc. 31. 18:26
 3/6 dirtboy ***** válasza:

power protein,power pro

ezek olcsók viszont kevert proteinek nem tiszta tejsavók viszont az arányuk rendben van.

máskor lehetőleg ne 0,92es proteint vegyél hanem minimum 2,3kilósat,azok jobb árban vannak.minél kisebb annál drágább és gondolom nem csak egy hónapig edzel szóval nyugodtan be ruházhatsz egy nagyobbra.

legközelebb vegyél majd VPX syngexet az jobb protein és az ára is jobb.

9500ft 2,3kiló.

2012. márc. 31. 18:26
 4/6 G'sX ***** válasza:
talán ne vegyél 0,92eset majdnem 2,27es árban és máris megvan a megoldás
2012. márc. 31. 18:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem 1 hónaposra tervezek. De ha most ennyire futotta mit csinálhatnék? Dirtboy megfogadom a tanácsod! Köszi :)
2012. márc. 31. 18:33
 6/6 G'sX ***** válasza:
erre futotta, de azért még veszel valamit mellé amivel már többe van, mint ha vettél volna alapból egy olcsó 2,27eset...
2012. márc. 31. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!