Miért nem fejlődik a popóm tovább? 23L
A fejlődés üteme is lassul a kezdetekhez képest.
Az elején még amikor az elhanyagolt, terheléstől elszokott izmok a terhelés hatására elkezdik feltölteni magukat glikogénnel, megnő a vérellátottság, akkor a térfogat gyorsabban növekszik. Aztán amikor ez a folyamat megáll, akkor a fejlődés - ami már a valódi izomfejlődés - üteme lassabbodik.
Mivel lány vagy ezért sajnos eleve nehezebb dolgod van az izomnövelésben.
Sok minden egyebet nem tudsz tenni: ha rendben van az étrended, normális edzésterved van és megvannak a pihenőidők, akkor csak a türelem és kitartás segít. Menni fog az!
Nem tudom, én amikor nem durranok be nem fejlődök.
Szóval nálam a terhelés növelése jön be.
Köszi a válaszokat !
Na pont ez az, hogy nem vagyok egy hízékony típus, azért is kezdtem el többek között edzeni,a hat hónap alatt 3 kg jött fel, ami meg is marad, van 1kg ami meg hol van hol nincs :)
Lehet ez is a baj, hogy nehezen hízom és nincs mi izommá épüljön? vagy ennek semmi köze hozzá ?
Tartok szünetet, sőt egy héten csak egy nap amikor kifejezetten csak comb és popsi ez a hétfő és péntek egy nagyon kevés gyakorlatot csinálok rá vádlival együtt .
Eddig éreztem edzés után,két nappal, hogy a wc-re nem tudok leülni annyira fájt a comb és farizmom, most meg semmi, nem mondom, hogy hiányzik, csak úgy érzem valami nem jó ...
megpróbálok én már mindent, mert ha eddig eljutottam nem szeretnék megállni az biztos !
A súlyokat emelhetem úgy is, hogy nem tudjak egy gyakorlatból 10 et megcsinálni, csak mondjuk 8 at vagy 6ot, vagy ez így teljesen felesleges ?
ok, köszi szépen !
egy alkalommal amikor fenék és comb edzés van ...fenékre hány fajta gyakorlatot érdemes csinálni, szóval lehet az a baj, hogy amennyi gyakorlatot tudok fenékre mind csinálom egy alkalommal és nem kéne, hanem váltogatni mondjuk több ismétlésszám és a maradék gyakorlatokat meg majd köv.
alkalom vagy köv. héten ?
A tápanyag bevitel pedig azt tudom, hogy "rendes kaja" a legjobb pl szénhidrátból is,azon növeljek ? egyek többször egy nap ?
Zabpelyhet eszem amúgy kiegészítés kép minden reggel és fehérjét is iszom + edzés után fehérje+dextróz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!