Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem fejlődik a popóm...

Miért nem fejlődik a popóm tovább? 23L

Figyelt kérdés
Kb fél éve járok kondi terembe és egyszerűen most, nem látok semmi változást , nincs is izom lázam , pedig emelem a súlyokat, próbálok más és más gyakorlatokat csinálni nem mindig ugyanazt ?! Az étrendem rendben van .

2012. márc. 28. 22:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a súlyod növekszik rendesen?
2012. márc. 28. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
nem kell izomláz a fejlődéshez. 1 idő után már nincs izomláz, ha megszokod a nagy terhelést
2012. márc. 28. 22:59
 3/12 Zakathol ***** válasza:

A fejlődés üteme is lassul a kezdetekhez képest.

Az elején még amikor az elhanyagolt, terheléstől elszokott izmok a terhelés hatására elkezdik feltölteni magukat glikogénnel, megnő a vérellátottság, akkor a térfogat gyorsabban növekszik. Aztán amikor ez a folyamat megáll, akkor a fejlődés - ami már a valódi izomfejlődés - üteme lassabbodik.

Mivel lány vagy ezért sajnos eleve nehezebb dolgod van az izomnövelésben.

Sok minden egyebet nem tudsz tenni: ha rendben van az étrended, normális edzésterved van és megvannak a pihenőidők, akkor csak a türelem és kitartás segít. Menni fog az!

2012. márc. 28. 23:10
 4/12 anonim ***** válasza:
hajrá hurrá :)
2012. márc. 28. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én amikor nem durranok be nem fejlődök.

Szóval nálam a terhelés növelése jön be.

2012. márc. 29. 04:54
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat !

Na pont ez az, hogy nem vagyok egy hízékony típus, azért is kezdtem el többek között edzeni,a hat hónap alatt 3 kg jött fel, ami meg is marad, van 1kg ami meg hol van hol nincs :)

Lehet ez is a baj, hogy nehezen hízom és nincs mi izommá épüljön? vagy ennek semmi köze hozzá ?

Tartok szünetet, sőt egy héten csak egy nap amikor kifejezetten csak comb és popsi ez a hétfő és péntek egy nagyon kevés gyakorlatot csinálok rá vádlival együtt .

Eddig éreztem edzés után,két nappal, hogy a wc-re nem tudok leülni annyira fájt a comb és farizmom, most meg semmi, nem mondom, hogy hiányzik, csak úgy érzem valami nem jó ...

2012. márc. 29. 07:36
 7/12 Zakathol ***** válasza:
Növelj a tápanyagbevitelen egy kicsit, majd kiderül...
2012. márc. 29. 11:06
 8/12 A kérdező kommentje:

megpróbálok én már mindent, mert ha eddig eljutottam nem szeretnék megállni az biztos !

A súlyokat emelhetem úgy is, hogy nem tudjak egy gyakorlatból 10 et megcsinálni, csak mondjuk 8 at vagy 6ot, vagy ez így teljesen felesleges ?

2012. márc. 29. 14:08
 9/12 Zakathol ***** válasza:
A 8 ismétlés még oké, van gyakorlat amiből én is csak annyit szoktam. Az alá viszont ne nagyon menj, mert csak az erőd fog nőni. 8-10-12 ezek közül amelyikkel jobban érzed azt csináld.
2012. márc. 29. 14:16
 10/12 A kérdező kommentje:

ok, köszi szépen !

egy alkalommal amikor fenék és comb edzés van ...fenékre hány fajta gyakorlatot érdemes csinálni, szóval lehet az a baj, hogy amennyi gyakorlatot tudok fenékre mind csinálom egy alkalommal és nem kéne, hanem váltogatni mondjuk több ismétlésszám és a maradék gyakorlatokat meg majd köv.

alkalom vagy köv. héten ?

A tápanyag bevitel pedig azt tudom, hogy "rendes kaja" a legjobb pl szénhidrátból is,azon növeljek ? egyek többször egy nap ?

Zabpelyhet eszem amúgy kiegészítés kép minden reggel és fehérjét is iszom + edzés után fehérje+dextróz .

2012. márc. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!