Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tréningezik egy assassin?

Sackboy kérdése:

Hogyan tréningezik egy assassin?

Figyelt kérdés
Úgy értem,mint Ezio és Altair. Gondolom gyakorolnunk kell majd a "parkour"-t (utcafutás,free-run). Szóval pontosabban mit kell tennünk? Mit csinált Ezio és Altair,mielőtt kinevezték? Felnőtt ember vagyok,normális életem,de ki akarok próbálni valamit a haverommal: igazi assassinná akarunk válni. (ne oltsatok,égessetek és szidjatok,komolyan kérdezem)
2012. márc. 28. 19:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Figyelj,ezerszer mondtam,de megint szólok: csak annyit csinálunk,hogy assassinná válunk,de nem fogjuk alkalmazni!!! És a parkour meg létező sport. Am a videójátékot nem is ismertem,mielőtt ezt kitaláltam,mert én a töriből hallottam róluk (hashasinok). És nem kérek több választ
2012. ápr. 1. 07:27
 12/14 anonim válasza:
mi az a Kipattonós penge?
2013. okt. 25. 18:45
 13/14 SuN_TEK válasza:

Nem vagy hülye. vagy ha igen akk. én is XD .

pont ezen gondolkodtam én is, és el fogom kezdem a parkourt.

2015. jan. 22. 18:12
 14/14 adam gyanyi válasza:
A barkácsboltból hogy szereztél hiddent? Egyébként énis szeretnék asszaszinná válni én még kardvívást és késharcot is akarok gyakorolni itt a közelben könnyű lenne nekem
2016. jún. 26. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!