Ha napi 50 felülést+20 férfi fekvőtámaszt csinálok egy nap, akkor annak lesz valami eredménye? Nem fogyni szeretnék, csak van egy kis pocim+a karjaimon semmi izom nincs, gyakorlatilag lötyög a hájtól.
A súlyom teljesen normális, csak puha vagyok mindenhol, sehol nincsen izmom.És ha igen akkor mennyi ideig csináljam, hogy hatásos legyen? És a fekvőtámasz ugye a melleimen nem változtat?
16l
Étkezz egészségesebben, dobd el a chipset, csokit, hamburgert. Helyette egyél csirkét meg rizst.
napi 20 fekvő? reggel 20-este 20, 1 hét múlva meg reggel 40 este 40. Ha eljutsz 120-ig, akkor elég este 120, majd pár hét múlva térj egykezesre.
Én most 160 fekvőt csinálok egyhuzamban, majd utána 3x12 egykezest mindkét kézre. Van is tőle felsőtestem.(Formás, izmos nem pedig kigyúrt -.-)
Hulahoppot egy percig se.:) semmit nem ér. Heti 3-4 min. 30 perces edzés kellene, kezd fokozatosan.
Mehet mellé komolyabb torna is, amilyenek pl. a bodyrock.tv oldalon vannak.:)
utolsó, te lány vagy?
figyelj eddig csak a női fekvőt tudtam megcsinálni, ez a 20 is nagyon nehezen megy hogy szép mély legyen
az nem lehet igaz, hogy nincs izom a karjaidon, ugyanis izomzat fedi az ember egesz testet, maximum nem vagy szalkas, azaz nagyobb a testzsirod szazaleka a kelletenel.
ahogy mar elottem paran leirtak, valts etrendet, azaz dietazz, vezess rola naplot is. emelle kell meg aerob edzes, ha nincs szobabicikli, nem akarsz lejarni a terembe, a legegyszerubb modszer a futas. csak egy par jo futocipo kell hozza, es kezdetnek mondjuk heti 3x20-30 perc futas, amilyen lassan csak tudsz (ezt hivjak aerob, vagy zsiregeto edzesnek). hajra! 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!