Gynecomastia kezelése sporttal?
Figyelt kérdés
15/f vagyok , 82 kg , kb. 2-3 éve nagyobbak a melleim . 1 hete szedek proteint . A fehérje nem befolyásolhatja a mell növekedését fiatal korban ?? Fél éve edzek , de nem akar lemenni a mellem . Mit kéne csinálnom ?? A fehérje gondot okozhat , úgy értem az végett csökkenhet a következő években a mellem nagysága ?? Nem attól lett nagy , de az nem fogja befolyásolni ?? És az edzés diéta mellett leviszi ?? Esetleg úszás ?? Olvastam , hogy ilyen fiatal korban nem különös a mell nagyobbodása . Doki szerint nincs semmi gond , csak a hormonok . Súlyzós edzés , kardió segíthet ?? És ha igen hány éven belül , mert fél éve semmi változás . Csak értelmes válaszokat légyszíves !!2012. márc. 21. 16:08
1/9 anonim válasza:
Edzés és diétával megoldhatod a problémádat! Fehérjétől nem lesz semmi bajod!
2/9 Zakathol válasza:
Azért nem megy le a melled, mert nem fogysz. Azért nem fogysz, mert sokat eszel.
Az hogy proteint használsz és edzel még nem jelenti azt hogy le fogsz fogyni.
Szálkásító diéta + aerob mozgás + súlyzós edzés.
A többi amit írtál mind hülyeség és felesleges.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen . Fogytam 8kg-ot . Látni is hasamon . Mellem még mindig nagyobb . Az nem sokat változott sajnos .
2012. júl. 1. 11:13
5/9 Adi19 válasza:
A diétának semmi köze a gynecomastiához.A gynecomastia oka lehet az emlőmirigyek fokozott ösztrogénérzékenysége,ami örökletes,tehát nem tehetsz semmit ellene.A megemelkedett ösztrogénszintedet,viszont a megemelkedett tesztoszteronszinted okozza.Ezért van olyan sok testépitőnek gynoja.Ha már 2-3 éve megvan,akkor nem fog eltűnni,sőt nem is lehet gyógyitani.Egyetlen megoldás van,a sebészeti úton történő eltávolitás.Azt már neked kell eldöntened,hogy megéri-e neked.Ha vállalod a műtétet,akkor egy heg marad a helyén,amit esetleg letetoválhatsz ha zavar.De előbb menj el egy endokrin szakorvoshoz,aki kivizsgál és részletesen elmagyarázza mi a teendő!
6/9 anonim válasza:
szerintem ez nem gynekomasztia hanem elhízotság!
7/9 Adi19 válasza:
Azért 8 kg-nak már meg kellene látszódnia mellen és egyébként nem meglepő,hogy az orvosok nem akarnak foglalkozni vele.Nekem is másik orvost kellett keresni,aki hajlandó volt foglalkozni a problémámmal.
8/9 anonim válasza:
A fehérjét a mai napig szeded? Nekem is volt egy idő hogy,nem volt "kedvem" jó minőségű fehérjét venni aztán ilyen szójás szart nyomattam magamba a szója meg köztudott hogy ösztrogént termel,ha mai napig szeded állj le vele egy próbát megért,így egy év után is..:)
9/9 Zakathol válasza:
#8: A hülyék között esetleg köztudott, de orvosilag nincs alátámasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!