Szerintetek normális vagyok?
13,5 éves vagyok 158cm, 45kg, semmi izom
szerintetek hogy néz ki egy 13,5 éves lány
és hogy tudnék fogyni,izmosodni ha lépcsőn szögdelek,futok
a karjaimat hogy tudom vékonyabbá feszesebbé tenni
és a fenekem hogy lesz kisebb feszesebb.
És mért nem vesznek észre a fiúk????? Mi a baj velem????
Hogy tudok kitörni a másod hegedős szerepből??
és egy 14-15éves lánynak köldök piercing??? persze lapos, izmos hason hogy állna?? Normális válaszokat lécci!!!!!
A szertorna elsősorban erősít, de az, ha rendszeresen sportolsz már alapjáraton dob egyet a testeden.
Ha fogyni szeretnél (ami szerintem nem annyira szükséges, de megnyugtat)semmi kép se fogyókúrázz!!! Egészségesebb életmódod lehet. Pl. ne egyél sok édességet, ilyesmi. Reggelizz rendszeresen, egyél zöldséget + gyümölcsöt, igyál sokat! Popsira szoktak lenni külön gyakorlatok mindenféle. A lábad alakján sokat dob a futás. Barátnőiddel mondjuk szombat este fussatok egy 20percet. Ha rendszeresen csinálod pont elég, és nem szenvedésként éled meg!!
A fiúkon ne parázz. Nem érdemes. Semmi baj veled, de a köldök pc-et felejtsd el!! Minek??! Szép. kb ennyi. nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!