Milyen tipusu edzesekkel hozhatom ki 3honap alatt a legtobbet a testembol? (lent)
19eves vagyok. 174magas,64kg. Otthon sok fizikai munkat vegeztem,vekony vagyok,de szalkas izomzatu. Egyetemen vagyok meg 3honapot. Ez ido alatt mit erhetek el? Szeretnek tap.kiegeszitoket is hasznalni.
Tudom,h 3honap nem sok,de sajnos csak ennyire van lehetoseg. Mar holnap kezdenek megfelelo valasz elleneben.
kezdd ennek az olvasásával: [link]
és ne nyárra akarj gyúrni:)
Úgy olvastam, hogy csak 3 hónapot edzenél. Vagy nyomnád tovább is?
Ha egy izmot már nem terhelünk, akkor leépül, azaz veszít a méretéből, mert a szervezet nem tartja feleslegesen.
Azért edzenék csak 3 hónapot, mert csak addig vagyok itt nagyvároson! Utána megyek haza(egy kisvárosba) és ott nincs időm kondiba járni.. sok a melóm! Ott is használnám az izmaimat, tehát sokat nem vesztene szerintem.
A kérdés csak az, hogy 3 hónap alatt lehet-e látható eredményeket elérni? Szerintem IGEN! De.. ti vagytok a tapasztaltak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!