Nem akarok már izmos lenni már, inkább sovány mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen nagyon vékony voltam és elkezdtem ezért edzeni, azóta már eléggé megizmosodtam meg minden, most viszont nem vagyok elégedett magammal. Sokkal jobban éreztem magamat amikor sovány, "vékony" voltam. Mit tegyek hogy megint olyan legyek? Ha abbahagyom az edzést meg minden akkor gondolom csak úgy simán egy idő után zsíros leszek stb. 22/F2012. márc. 16. 14:07
11/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mondjuk lehet igazatok van
2012. márc. 16. 16:56
13/16 anonim válasza:
A súlyzós edzést cseréld cardióra v. aerob sportra,így inkább atletikusabb alkatod lesz. Kevésbé leszel izmos,de szálkásabb leszel. Ha az sem jó,akkor válts sakkra :P :D
Milyen hatások értek,hogy nem tetszik az alakod? Mikor vékony voltál miben volt más az életed? Nem lehet hogy csak hiányzik valami a régi életedből,azért gondolod,hogy régen jobb voltál?
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó.. hát nem tudom igazából bonyolult ez
2012. márc. 17. 14:59
15/16 anonim válasza:
Remélem nem őrültél meg. :D Nem mutat egyáltalán jobban semmi egy vékony testen, mint egy izmoson. Az izom menő! ;D L21
16/16 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek hülyének de igazatok volt... A kérdés kiírása óta koplaltam meg minden, nem jó ez így :/ csak az a baj, hogy most meg elbsztam... De nem baj visszatérek az edzéshez meg a kondihoz, igazatok volt.
2012. máj. 19. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!