Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Aminostar...

Mi a véleményetek az Aminostar Action whey gainer 7000g nevű tömegnövelőről? Próbáltátok már, ár érték arányban megéri, de nem tudom mennyire hatásos, sokan a JUMBOT ajánlják, viszont az jóval drágább!

Figyelt kérdés
Kérem oylnaok írjanak, akik fogyasztották már a terméket! Www. Proteinbuilder.hu/aminostar/as-action-whey-gainer-7000-g-t2471/
2012. márc. 16. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
az aminostar szerintem gyenge márka, a leggyengébb a piacon. Csak ha nem tudsz többet költeni a dologra, akkor vedd azt.
2012. márc. 16. 12:49
 2/7 bbuilding ***** válasza:

Aminostar tömegnövelője 7kg de csak 20 adagot tartalmaz...Ennél sokkal jobbat kapsz olcsóbban.Pl.

[link]

[link]

2012. márc. 16. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:
hogy jött ki neked a 20 adag?? mert 150g-mal számolva, amit ír a leírás, több, mint 45 adag jön ki nekem!!
2012. márc. 17. 02:19
 4/7 bbuilding ***** válasza:
150grammjában van kőkemény 21g fehérje...szóval nem ez a legideálisabb, legolcsóbb alternatíva. Ha a Jumbo drága akkor érdemes megnézni alternatívaként pl: MHP Up Your Mass, Universal Gain Fast. Ezekkel biztos többet érsz el.
2012. márc. 18. 22:33
 5/7 anonim válasza:

Én ezt ajánlanám: [link]

Olcsóbb mint a Jumbo. Én ezzel kezdtem el nemrég.

3Hét alatt 3-4kg - ot hoz (napi 5kaja+2x50g Mass).

Én a kisebbikkel kezdtem a 2.25kg - al.. teljes mértékben megéri. Nagyon jó! :)

2012. márc. 19. 01:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy egy termék vásárlásakor első szempont, hogy mennyi az ára?!?! Az már nem is fontos mi van a dobozban? Nem szeretném Ádám-Évánál kezdeni, minek is kellene lennie egy tömegnövelőben. Inkább nézzük mi van ebben a tömegnövelőben:

Maltodextrin, kristályos fruktóz, dextróz, savófehérje, nátrium kazinát, kollagén hidrolizátum, szója lecitin, MCT (középláncú triglicerid) olajok, guar gumi, xantán.

100g-ban van TIZENNÉGY GRAMM fehérje. Az is milyen mátrixból? Nátrium kazeinat? Kollagén? Keresem az egyébb minőségi, valóban tömeget növelő anyagokat, de ebben nem találom. Előszőr is azzal kellene tisztában lenni, hogy a testömeg növelés nem azonos az izomtömeg növeléssel. Ez esetben ilyen, meg ehhez hasonló termékek "kilőve".

2012. márc. 19. 05:38
 7/7 anonim válasza:
Ha most kezdene tömegnövelni nem feltétlen fontos neki a rengeteg fehérjetartalom.. kezdőként már inkább a szénhidrát aztán már amikor izmot akar építeni akkor egy több fehérjetartalmú tömegnövi beszerzése. Ami tökéletes akkor meg a Mass20. És aztán ha aztis kinőtte jöhet egy nagyobb fehérjetartalom. Az ár meg szerintem mindenképp fontos h ne legyen túl drága. De ne is legyen egy szemét ami sz*rt se ér. :)
2012. márc. 19. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!