Mma, box, vagy thai box?
MMA edzés nem létezik..:)))
Akkor tisztázzunk valamit...:)
MMA:
Itt arról van szó hogy kézzel lábbal és földön kell jónak lenned.
Azaz ha földön:Brazil jiu jitsu birkozás judo és itt sorolhatnám még és hozzá veszem a thai box ot/kick boxot és itt hosszú lehet a sor akkor már is összerakod az MMA-t..
Azaz nincs más dolgod mint találni egy olyan helyet ahol ezeket oktatják...és hogy egészen konkrét legyek:
Thai box:
Vörös Róland az edző, akik kicsit is benne vannak a világban azok tudják hogy hihetetlen jó többszörös világbajnok...és zseniális technikás edző
MMA:
Van videó az oldalukon...
Egyébként én is Krav magázok 2 éve, és nagyon kell oda tökéletes kiegészitő az MMA, hiszen mindkettőben vannak földharcok és láb illetve kéz technikák...
De ha a földharcot nem szereted akkor thai box...
Jó edzést neked..
Én MMA-t ajánlom. 2 éve csinálom, versenyszerűen. Előtte 3 év karate és 4 év KEMPO.
Krav maga mellé tökéletes az MMA. Boksz szinte nem jó semmire sem. Egy bokszoló csak közel tudd harcolni. Thai box se rossz, de nekem hiányozna a földharc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!