Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A rossmanban kapható Bleib...

NagyGáboor kérdése:

A rossmanban kapható Bleib Gesund tejsavó italport, használhatom tömegnöveléshez a drágább étrendkiegészítők helyet, vagy csak fogyókúrára alkalmas?

Figyelt kérdés
Nem fogyókúra szerűen akarom használni, hanem növelni akarom a fehérje bevitelt mert konditerembe járok és szeretnék gyorsabban fejlődni de drágább szerekre nincs nagyon pénzem és erre gondoltam h ez jó lehet vettem is már egyet tegnap
2012. márc. 15. 09:07
 1/9 G'sX ***** válasza:
az semmire nem alkalmas és nem szerek
2012. márc. 15. 09:16
 2/9 Ci.ara ***** válasza:
előbb kérdez aztán cselekszik
2012. márc. 15. 09:31
 3/9 clint ***** válasza:
a nagy része tejcukor asszem fogalmam sincs mire készítik, a fogyókúrát akadályozza, sőt még hízlal is, az izmok számára meg használhatatlan....
2012. márc. 15. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:
azt olvastam a budybuilder.hu oldalon hogy használható testépítéshez is. kipróbálom ha nincs látszata 1 vagy 2 hónapig akkor veszek tömegnövelőt :D vesztenivalóm nincs
2012. márc. 15. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:

diétához teljesen alkalmatlan.

az összetételét is megkukkanthatnád.

4% tejsavó,96% cukor,édesítő.

fehérje bevitelre alkalmatlan.

csak mivel 4%ban tartalmaz fehérjét a nők meg soha nem néznék meg az összetételét ilyesminek,ezért nekik árulják.

magyarul legális csalás.

akkor már olcsóbb ha dextrózt veszel,tömegelni.

2012. márc. 15. 14:16
 6/9 A kérdező kommentje:
az a % amiket leírtál nem igaz szerintem nem egyről beszélünk vagy rosszul láttál valamit :) de köszi azért
2012. márc. 15. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:

nem láttam rosszul,mert megnéztem a boltban a dobozán.

egyébként kb 1 éve le van véve netről a pontos összetétel levezetése,abban is ott volt.

úgyhogy már rákeresni sem lehet.

vajon miért szerinted?

2012. márc. 15. 19:16
 8/9 A kérdező kommentje:
össze esküvés elmélet :Dhát nem tudom ez már megvan majd legközelebbre nézek valami jobb dolgot :D
2012. márc. 15. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:

ha megvan,akkor megnézed a dobozán,hogy fehérjetartalom 100grammban bakker...ott van rajta.

mit hitetlenkedsz?

2012. márc. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!