Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti melyik fehérjét választanátok?

Ti melyik fehérjét választanátok?

Figyelt kérdés

Sajnos az anyagiak miatt csak kevert fehérjét tudok venni.

Melyiket ajánljátok a 3 közül:

-ProMix

-Power Pro

-Power Protein ?

2012. márc. 14. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

GreenTea

Na végre nem csak egyedül matekozok! :D

Syngex 2,27kg 9450Ft (4162Ft/kg) tényleges fehérjetartalom: 1,816kg (5204Ft/kg)

Power Protein 4kg 10800Ft (2700Ft/kg) tényleges fehérjetartalom: 3,2kg (3375Ft/kg)

Ezek alapján a Syngex 35%-kal drágább. Mindkét fehérje 80%-os, az egyik tiszta tejsavó, a másik vegyes fehérje. Hogy melyiket venném ha csak egyet lehetne? A Power Proteint. Teljesen mindegy, hogy pontosan hány százalékkal hasznosul jobban a tiszta tejsavó.

A fenti 3 közül nekem a Promix jött be a legjobban (Power Prot nem ettem). Ha szűk a keret, akkor az ár alapján dönts közülük.

2012. márc. 14. 23:34
 12/14 clint ***** válasza:

itt van előttem egy vaniliás syngex doboz amit még anno egy 10sért vettem...

1 kanál 29 gramm amiben 20 gramm protein van...

ki menjen matekra vissza??? Ez 80 %???

egy vödör pp 4 kiló egy nagy doboz syngex 2,3 kiló.

Azaz a pp-ben több a fehérje, igy kb fele annyiba kerül...

Igaz ez a doboz még javában tavalyi ha azóta változott az összetétele akkor bocs. Hasznosulás ide vagy oda ha 50 gramm pp-ből több hasznosul mint 25 gramm syngexből...

2012. márc. 15. 08:52
 13/14 G'sX ***** válasza:

Az a régi syngex, már 80%os, a többek számára iható csokis ppben még kevesebb protein van, nem hogy dupla adagot nem tudsz belőlük inni, de még másfelet sem, napi 3 adag fehérjével spórolsz havonta mondjuk 3-4 ezer ft-t, persze ez lehet nem kevés. De van értelme egy rosszab hasznosulású, sz@r oldódású, ihatatlan proteinnel szenvedni ennyi pénzért? Mindeki döntse el és vegye ami neki jó, ettől még a syngex nem olyan sokkal drágább ez tény.

ha meg tényleg olcsót akarsz, veszel activlab muscle upot

2012. márc. 15. 09:39
 14/14 clint ***** válasza:
vagy redis Whey proteint... 2 kg 6900 ft legalábbis román kapcsolatokkal, 80-85%os koncentrátum, a csokis iható alig van íze... Saját gyáruk van és román testépítőket szponzorálnak mint itt a scitec de jóval barátibb áron és nem akarják bemesélni, hogy amcsi cég.
2012. márc. 15. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!