Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mehet a 2 együtt? (többi...

Mehet a 2 együtt? (többi lent, megy a pont)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

a kérdésem,hogy ez a 2 mehet-e együtt és van-e értelme??

Lehet eléglenne a jumbo is de az mellé mit érdemes venni még? Vitaminok??

Nem tudom,igazábol annyira még nem is értek hozzá...Segítsetek légyszives!

Az értelmes válaszolóknak köszönöm^^! Megy a pulsz ! :)

2012. márc. 13. 15:50
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja és ezt a jumbot hogyan kell szedni?

Azt tudom hogy vízzel keverni,de milyen arányban?

Na és mennyi ideig elég? :D

2012. márc. 13. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
mehet am együtt! De én inkább mást szednék, ha multivitamin nincs az legyen az első, aztán egy fehérje, vagy eg tömegnövelő mint l amit te is írtál jumbo bár jobban járnál ha egy fehérjét vennél és dextrózzal kevernéd edzés után,reggel pedig zabpehellyel olcsóbban kijönnél és tovább tartana mint a jumbo. Ha pedig kreatinozni akarsz akkor sima monohidrátot vegyél az a legjobb.
2012. márc. 13. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
kreatin helyett vitamint vennék. de ez is mehet
2012. márc. 13. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Mehet a kettő együtt, oké a párosítás, de kreatin helyett vitaminod legyen inkább, az sokkal fontosabb. mehetne egy Multi Pro Pak, vagy Mega Daily one.

Jumbo nem azt mondom hogy rossz, de ha veszel egy jó minőségű fehérjét, és dextrózzal, vagy reggel darált zabbal kevered, olcsóbban jössz ki. Különben a Jumbonál vannak jobb tömegnövelők, jó kaja mellett megpróbálhatsz egy Volumass 35-öt pl.

2012. márc. 13. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké,értem Köszönöm!

Am meg mondták már hogy jobb lett volna power protein..csak a jumbo már megvan,de még nem kezdtem el szedni..

2012. márc. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!