Miskolcon a Ju Jitsu és az MMA edzések mennyibe kerülnek havonta?
Figyelt kérdés
Láttam hogy egy helyen van az edzés. Lehetséges az hogy valaki mindkettőre járjon egy áráért?2012. márc. 12. 17:52
11/13 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Menj el mond meg hogy érdekelne a dolog. Nézz meg egy edzést kívülről vagy lehet azt mondja az edző hogy állj be. Aztán ha tetszik a dolog megkérdezed mennyibe fáj a dolog meg mikor vannak edzések.
Személy szerint nem tudom elképzelni hogy ilyen drága lenne. Ja és azt is kérdezd meg hogy mi a helyzet ha mindkettőre jársz.
A lényeg, hogy a legbiztosabb választ úgy kapod hogy ha megkérdezed, de szerintem 5-6 ezer lehet havonta .
12/13 anonim válasza:
én oda járok edzésre 500 ezer és járhatsz mind kettőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!