Miskolcon mennyibe kerülnek a bölcsődék havonta? Lehet olyan hogy csak alkalmanként vinném?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 10:06
1/9 anonim válasza:
olyan 6-7 ezer egy hónapban, napi 330ft a Szilvás utcaiban. Érdeklődj tőlük, hogy lehet-e alkalmanként.
2/9 anonim válasza:
alkalmanként? ha dolgozni se lehet elmenni, mert nincs nekik hely, akkor alkalmanként van ahol befogadják őket? vagy ez magán?
3/9 A kérdező kommentje:
Azért kéne csak alkalmanként mert az anyósom úgy dolgozik hogy két napot igen kettőt nem. ÉS azon a két napon tud rá vigyázni ő is.
2009. szept. 6. 11:03
4/9 anonim válasza:
Hát tudod, ahol a bölcsődékben hosszú várólista van, ott lehet, hogy nem egy olyan gyereket vesznek fel, aki csak heti három napot van ott, hanem erre a helyre inkább felvesznek egy olyat, akit heti öt napban nem tud felügyelni az édesanyja...
5/9 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak, és ezt nem titkolják a bölcsivezetők sem. Amiért te csak alkalmanként, mondjuk hetente kétszer viszed el a gyereket, attól neki a dadust, a takarítónőt meg a szakácsot, meg az egész személyzetet ugyanúgy 5 napra kell fizesse, mintha te mindennap vinnéd, és a kaját is ugyanúgy meg kell vegye a te gyerekekdnek is, mint ha ott lenne. Szóval ez kész veszteség a számukra. Ha bölcsibe akarod adni a kicsit, akkor felejtsd el anyósodat, vagy fordítva.
6/9 anonim válasza:
Én most itthon vagyok a picivel, de egyébként bölcsiben dolgoztam.Az étkezést kell fizetned, ami kb.6000-8000 havonta.Na meg vinni kell tisztasági csomagot.
Az előttem válaszolóknak igaza van, a vezető olyat vesz fek aki rászorultabb és heti 5 napot jár.De olyat megtehetsz hogy néha ebéd után hazaviszed.
7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Időközbe megoldódott a probléma és nem kell bölcsibe vinni.
2009. szept. 23. 10:54
8/9 anonim válasza:
Jó hír. Hogyan sikerült megoldani?
9/9 A kérdező kommentje:
Nővérem meg tudta oldani hogy vigyázzon rá.
2009. szept. 24. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!