Vélemények a mutant whey proteinről!?
Figyelt kérdés
Sziasztok mi a véleményetek a mutant whey p.ről? aki már használta !? köszi :)2012. márc. 9. 20:46
1/2 anonim válasza:
60-65% körüli fehérjetartalmú fehérje.
A legjobb fehérjék vannak benne:
-Tejsavófehérje koncentrátum
-Tejsavófehérje izolátum
-Tejsavófehérje hidroizolátum
Én ittam már csokisat, vaníliásat, nos, a csokis ízét csak a Scitec-es 100% Whey Pro-hoz tudom hasonlítani, mert az volt az egyetlen tejsavó amit a Mutant Whey-en kívül fogyaszottam, az (nekem legalábbis) jobb ízű volt, a Mutant Whey picit töményebb, inkább kakaósabb, de különösebb baj nincs vele. A vanília is ízlik nekem, szóval jó kis fehérje, jó áron.
(Bodybuildingbolt.hu-ról vedd, ott a legolcsóbb!)
2/2 bbuilding válasza:
A tripla csokis finom. Az oldódása nem hasonlítható mondjuk egy VPX Syngex-hez, de rendben van.
Itt találsz tripla csokisat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!